Община Благоевград събира благотворително средства с кампанията „Картичка за Мишо”

Filed under: Спорт |

277-05-02  Mihail-Nikolov1

„Картичка за Мишо” е поредната инициатива, която община Благоевград организира за събиране на средства за лечението на ученика от Национална хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий” Михаил Николов. Кампанията се провежда в навечерието на светлите коледни празници, които ни правят по-добри, по-съпричастни, празници, по време на които се случват чудеса.

Община Благоевград предлага поздравителни картички на цена от 1.50 лв. Приходите от тях ще бъдат използвани за лечението на Михаил Николов – многократен медалист на състезания по MMA и бразилско жиу-житцу, прославил нееднократно Благоевград и България. След нелеп инцидент момчето нарани гръбнака си. На 4 декември 2014 г. му предстои жизненоважна операция на гръбначния стълб. Колкото по-бързо бъдат събрани средствата за неговото лечение, толкова по-големи са шансовете му да бъде като нас и отново да се чувства жив.

277-05-02  cards (2)

Всички събития, включени в културния календар на община Благоевград за месец декември – концерти, представления, театрални постановки, работилници и благотворителни базари, са обединени под мотото „БЛАГОЕВГРАД ЗА МИШО”.

Заявки за броя на картичките всеки, желаещ да подкрепи благотворителната кампания, може да направи на имейл:  dkuzmanova@blgmun.com, на телефони: 073/885193, 0884/115141 или да ги заяви лично в стая 419 на община Благоевград до 06.12.2014 година. Отговорник е Десислава Кузманова. Сумите за картичките ще бъдат преведени по сметка на Мишо:

ОББ – Благоевград

BG25UBBS80021070542830

BIC: UBBSBGSF
Татяна Георгиева Николова-тел: 0889328033

с текст при графа „Основание на плащане” – „Картички за Мишо”.

Средства за лечението на Мишо ще се събират и в кутии, които ще бъдат разположени във фоайето на община Благоевград, Културно-информационния център, магазините „Кауфланд”, „Зора”, „Техномаркет” и книжарниците „Хермес”, „Хеликон” и „Приятели”.

Организаторите съобщават, че още преди официалното обявяване на кампанията е проявен голям интерес и вече е направена заявка за 2000 картички от голяма благоевградска организация.

Община Благоевград призовава да подарим надежда, да дадем шанс за живот! Да направим най-хубавия подарък на Мишо – пълноценен живот.

Така ще върнем вярата в коледните чудеса. И най-вече в чудото, наречено човешка доброта.

 

 

 

Spread the love