Ходжата Алейдин Тахиров удари 68 бона печалба от лотарията, главното мюфтийство: Не сме чували за него

279-01-13

Алейдин Тахиров, който твърди, че е най-младият ходжа у нас и обикаля Югозапада, за да разваля магии и да бае на хората, ударил 68 бона от лотарията. Алейдин цапна печалба от над 68 000 лева от лотарията „Еврошанс“. Помакът твърди, че свише му се дава да надникне в бъдещето и може да познае комбинациите, в която игра си поиска. Напълно по силите му било всяка седмица да печели джакпота от тотото и вече да е натрупал стотици милиони, но когато Аллах му дал дарбата, настоял да я използва само в полза на хората.
Родопчанинът от 12 години живее в Мадан с жена си и с двете си деца, но обикаля из цяла България, за да упражнява „занаята“ си. Мненията на местните за Алейдин са силно поляризирани – някои го смятат за свят човек, други твърдят, че е най-обикновен измамник. Клиенти са му Николина Чакърдъкова, Поли Паскова, Глория и Милко Калайджиев.

При Алейдин най-много клиенти се точат от Дупница и Благоевград.

„Всевишният ми проговори на български език, защото съм помак, а не турчин, и ми каза: „Алейдинчо, за в бъдеще ще те надаря с такава дарба да казваш миналото и бъдещето на хората, да им откриваш и разваляш магии, но няма да правиш такива.“ Оттогава започнах да се занимавам с това нещо и помагам на хората. Гледам по първото му име, по рождената му дата, дата и месец на раждане и годината. Доверяват ми се Глория, Милко Калайджиев, Николина Чакърдъкова. Само на политици отказвам, защото са безбожници. Когато започна да гледам на даден човек, започвам от миналото му, преминавам през настоящето и след това казвам какво го очаква в бъдеще“, твърди Тахиров.

Миналата година гастрол на ходжата в Панагюрище предизвика грандиозен скандал, като тамошният протойерей Атанас Манолов свика специална пресконференция. „Едно такова заиграване с нечисти сили на територията на общината би могло да доведе до много неприятни последици“, заяви по време на брифинга той.

Ченгетата извършиха проверка на дейността на Алейдин. В главното мюфтийство не са чували за Тахиров, освен това се установи, че той не е от Бенковски, както твърди, а родното му място е неизвестно. „Ходжата“ се оказал и без право да упражнява религиозна дейност, тъй като нямал задължителната регистрация в общинска администрация, допълват от „Всеки ден”.

Ходжа Гюлшен жили наивници с хилядарки, измъкна 1669 лв. за 2 дни от студент,  „обладан” от от смъртна магия, дадоха я на полицията

Ходжа Гюлшен преследва 26-годишен студент от Благоевград, за да му смуче пари и да го освобождава от таласъми и смъртни примки. Така се оплака самият той в полицията днес, но пожела името му да остане в тайна. Той преживявал трудни моменти, чул колко много помага на хората и решил да се свърже с нея. Ходжа Гюлшен веднага заключила, че има тежка магия, която спешно трябва да бъде развалена, защото била за масова смърт в дома му. Този, който направил магията, бил платил 3000 лева за магия срещу семейството му и затова не им върви. За да се развали магията, ходжа Гюлшен поискала той да плати първите 1500 лева плюс още 196 лева, тези пари тя щяла да отнесе в джамията да ги „обработи“ и да му ги върне, за да преспи над тях.

 

Момчето, което наскоро се върнало от бригада в Америка, имало собствени пари и веднага дало. Когато обаче се обадил на ходжата, тя му заявила, че трябва спешно да пусне и втората част от сумата. „Усъмних се, още повече че парите изпратих на някакъв мъж, чийто адрес и име ми даде ходжа Гюлшен. Видях контактите с нея от телевизията и се свързах, така започна този ад. Снощи се обадих и я помолих да ми върне парите, защото съм размислил и искам нещата да са си такива, отказвам се от помощта й. Тогава тя започна да ме плаши, че майка ми ще умре, ще я заваря студена. Това ме побърка и направо ме уплаши. Заяви ми, че ако продължавам да й звъня да ми върне парите, нямало да вдига. Не можете да си представите на какво съм подложен.

Усъмних се в нея, защото хората, които наистина помагат, не вземат толкова пари. Освен това не може така жестоко да ме плаши, че ще умрат най-близките ми хора. Знам, че съм си виновен, но съм духовен човек, аз вярвам на хората, когато ми каза, че ще ми върне парите, й повярвах. Къде изпратих толкова пари, не е ясно, каза младият мъж. Днес той депозира официална жалба в ОД на МВР в Благоевград с молба да бъде открита ходжа Гюлшен.

 

 

Снимката

Алейдин Тахиров с чековете

Spread the love