Старши треньорът  на ОФК „Марек” Тенчо Тенев оптимист за мача със старозагорци: Стягаме се да завършим сезона с победа срещу „Берое”

Filed under: Спорт |

Крум Бибишков и Марио Близнаков ще бъдат на терена в последния кръг от първия етап на шампионата

283-21-01-Krum Bibishkov

Двама от основните футболисти на мъжкия отбор на ОФК „Марек” не са на разположение на наставника си Тенчо Тенев – Кристиян Петков и Боби Николов. Петков получи разтежение на тренировката на стадион „Бончук” преди мача срещу „Локомотив” (София) и остана извън групата. В началото на седмицата бе извършен обстоен преглед и във вторник за първи път бе във фитнеса, но не тренира с колегите си с топка. Николов е също с неизлекувана травма, която го извади извън групата за изминалия мач срещу столичните „железничари”. Все още не тренира с колегите си. За него се изчаква решението на здравния екип на отбора.

Радващото е, че изтече наказанието на двамата основни футболисти – бойци на терена – Крум Бибишков и Марио Близнаков. И двамата не взеха участие в изминалия мач в квартал „Надежда”, защото бяха наказани от ДК на БФС с лишаване от едно участие в официален мач за натрупани жълти картони.

Очаква се решение на ДК на БФС за Златко Бонев, който получи червен картон в мача срещу „Локомотив” (София) в изминалата събота. Особено първият жълт картон, показан от главния съдия на срещата, е бил доста пресилен според ръководството и треньорския щаб на отбора.

„Отборът на „Берое” е добре балансиран тим от чуждестранни и български футболисти. Ненапразно са в челото на таблицата на „А” група. Правим всичко възможно да повдигнем духа на наличните здрави футболисти и да се поздравим с победа в края на годината, която да ни донесе голяма доза спокойствие и оптимизъм за оставане в майсторската група”, сподели Тенчо Тенев.

 

Снимка:

Крум Бибишков

 

Spread the love