Под звуците на „Тиха нощ” грейна елхата в Кюстендил, 6-годишен малчуган загуби майка си сред празничната еуфория

Filed under: Актуално от днес,Кюстендил |

„Сребърните звънчета“ на Ангелина Милева озвучиха празника, парламентарният секретар на депутата Петър Петров – Ани Кръстева проследи дебюта им

Digimax A50 / KENOX Q2

Шестгодишният Николай от Кюстендил загуби майка си по време на запалването на празничните светлини под Хисарлъка. Водещата на програмата Емануела Дюлгерска помоли присъстващите да се огледат за малкия, който носел червена шапка на джудже. За кратко настъпи объркване, тъй като много от децата бяха точно с такъв аксесоар. В крайна сметка публиката откри малкия и го доведе на сцената. После пък се наложи да обявят майката да дойде.

Digimax A50 / KENOX Q2

Иначе запалването на коледните светлини започна с емблематичната песен „Тиха нощ, свята нощ“ от възпитаничката на Езиковата гимназия, чаровната Елита. Малките „Калпазани“ на Лили Александрова си търсеха „Коледните зъбчета“ в изпълнение на едноименната песен.

Digimax A50 / KENOX Q2

За първи път след сформирането си се появиха и „Сребърните звънчета“. Отстрани до сцената да ги подкрепи бе й основателката на формацията Ангелина Милева. Притеснена от това как ще мине дебютът, бе и Ани Кръстева – бивше звънче, а сега парламентарен секретар на депутата от ЛИДЕР Петър Петров.

Ефектно шоу със светещи балони на танцьорите от студио „Дебют“, пуснати в небето, бе кулминацията на пускането на празничното осветление на новогодишното дърво, както и илюминациите във всички цветове на дъгата.

Снимките:

1Коледната елха в Кюстендил е 15 метра

2Основателката на „Сребърните звънчета” Ангелина Милева и парламентарният секретар на депутата Петър Петров, Ани Кръстева до сцената окуражават малките

3 Дебют на „Сребърните звънчета“ и гимнастичката Биляна Гаминчева

 

Spread the love