Таксиджия от Дупница, тъст на главният свидетел срещу Братя Галеви Пламен Миланов, издъхна на метри от дома си, работил на 2 места

Filed under: Дупница |

135-10-11-01-PLamen-MilanovДупничани коментират: Павлов беше голям симпатяга, покоси го инфаркт!

59-годишен таксиметров шофьор Георги  Здравков Павлов10888224_1510760295839707_881048561_n   , тъст на таксиметровият бос Пламен Миланов от Дупница, елит такси почина на път за работа. Инцидентът станал на метри от дома му в Дупница. Бил е пазач в мелницата на Дупница. Мъжът, който работи на две места, вероятно преуморен, се почувствал зле, коментират в града. „Ами нали това е целта – хората да работят до последно, да плащат осигуровки и по възможност да не вземат и пукнат грош пенсия. Нещо почести при погребението на човечеца няма ли да има ? Или казвате, той е бакшиш бе. Да не е полицай. Бачкал на две места … ми и на три ще работи за да плаща заплатите, дрехите, храната, командировачните, пенсията на 47 години и още благинки на колосалната ни сбирщина от полицаи“, коментираха възмутено дупничани.

Пламен Миланов беше основният свидетел срещу Братя Галеви. Той е супер богат, има над 100 таксита в Дупница, живее в истински палат в дупнишкото село Палатово, но съпругата му е от бедно семейство и отглежда четири деца. Павлов беше голям симпатяга, много хора го обичаха, защото беше добър и сърцат, готов на всеки да помогне, покоси го инфаркт, работеше и в мелницата и с таксито, коментираха дупничани.

1. Пламен Миланов

Spread the love