Министър Красен Кралев избра Банско, аверите на Бербо вдигат наздравици в Сандански, рефер №1 празнува в Петрич

Filed under: Uncategorized,Банско,Петрич,Сандански |

nazdraveрефер №1 празнува в Петрич, Министър Красен Кралев избра Банско, аверите на Бербо вдигат наздравици в Сандански

Кризата в българския спорт явно се отрази и на празнуването. Елитните ни състезатели и треньори масово ще посрещнат 2015 година в домашна обстановка. Малцина хукват към хотели или воаяжи в чужбина, пише „Стандарт“. Най-широки пръсти за кой ли път ще покаже Любо Ганев, който е планирал уникално пътешествие до далечни острови. Ето кой как ще посрещне новата година.
Министърът избра Банско
В Банско ще бъде навръх Нова година министърът на спорта Красен Кралев. Политикът явно е фен на курорта. Кралев беше и на откриването на сезона в зимния курорт.
Феро ще гледа внуци
Последните две години са най-хубавите откъм празнуване на новогодишните празници за семейството на Ферарио Спасов. Треньорът на футболния „Монтана“ и съпругата му Мариета вече посрещнаха двете си дъщери – Ива и Цветомила, който учат и живеят в Германия. По-голямата Ива има две деца – Фабиан на 2 г. и 10 мес. и Деа-Мария на 1 г. и 7 мес. За Нова година дядото и бабата ще гледат децата, а Ива и Цветомила ще купонясват на воля.
Христо Бонев води съпругата в Гърция
На Коледа винаги сме вкъщи. Идват синовете – Божидар и Радостин, с внуците, радостен е легендата на „Локо“ (Пловдив). По-големият – Божидар, има едно момче – Христо, а Радостин две момичета – Ема и Юлия. За Нова година легендата Зума е планирал да заведе съпругата си Ема в Гърция. Още не е решил точно къде, но най-вероятно в Кавала, където смята да я изненада с хубава празнична вечеря.
Левскарка пее на Данчо Лечков
Ние сме скучна компания. И на Бъдни вечер, и на Нова година съм си в Сливен, започна вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков. „Първо празнуваме в по-тесен семеен кръг, а след това с приятели. Традиционно се събираме в моя хотел. Има и участия. Тази година ще ни пее Ивена“, уточни Лечков. Фолкаджийката е известна с пристрастията си към „Левски“ и дори изпя песен в чест на отбора – „Син е шампионът“.
Назарян чака гости от Армения и Гърция
Тази година легендарният борец чака гости от Армения и Гърция. Назарян ще бъде в София. „Не са борци, а приятели. Ще празнуваме вкъщи. Съпругата Инга и децата украсиха елхата, подготвили сме се“, обясни треньорът.
Станилия излиза на площада

Spread the love