Пернишка банда задигнаха БМВ на мъж от „Еленово“ и Ауди на собственик на борса в Благоевград

Filed under: Благоевград,Перник |

 


Пернишка банда автокрадци тормози полицията и гражданите на Благоевград, ден преди празниците изчезна „БМВ“, собственост на 40-годишен мъж от кв. Еленово, дни по-рано „Ауди“, на собственик на борса за алкохолни и безалкохолни напитки в областния център също бе откраднато, но колата след бързо издирване бе намерена изоставена край София.

Според запознати, бандата от месеци вършее на територията на Пиринско, освен автомобили те са специалисти и в кражбата на катализатори. Преди време ченгетата арестуваха двама перничани, специалисти в кражбата на катализаторите, кражбите намаляха, но не спряха. БМВ-то е обявено за издирване.

Spread the love

2 коментара за: Пернишка банда задигнаха БМВ на мъж от „Еленово“ и Ауди на собственик на борса в Благоевград

  1. Красо пачката ли а знаеме го тоя ще си го получи скоро.

    W
    2015/януари/04 at 10:57 AM

  2. ЗА ИНФОРМАЦИЯ НА АЙДУЦИТЕ ОТИДЕТЕ И ОТКРАДНЕТЕ ФОРДА НА КРАСО-ПАЧКАТА И КАМИОНИТЕ МУ ГЕПЕТЕ НА ТОЯ БОКЛУК.ТОВА Е ЕДИН НЕ-ДОСТОЕН , ПОДЪЛ ,ДОЛЕН,МРЪСЕН,АЛЧЕН И НЕГРАМОТЕН ЧОВЕК.РАБОТИ В ГАРАЖА НА АЙДАРОВО-ЗАД ПРЕГЛЕДИТЕ.ФОРД-ФОКУС СИВ МЕТАЛИК-ГЕПЕТЕ МУ ГО И ГО ЗАПАЛЕТЕ,ИЛИ ГО ПУСНЕТЕ В СТРУМА.НО СЕ ПАЗЕТЕ ЧЕ Е В КОМБИНА С ЕДИН ДРУГ ЕЛЕМЕНТ КАТО НЕГО -ПОЧТИ,И ГИ НАБЛЮДАВАМ ОТДАВНА,НЕЩО СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ ПРАЩАТ МИ НЯКАКВИ КАПУТИ КАТО ТЯХ ДА МЕ ДЕБНАТ ,НАБЛЮДАВАТ МЕ,ИЗУЧАВАТ МИ НАВИЦИТЕ И ПРОЧИЕ,АМА САМО ЕДНО НЕ ЗНАЯТ ,А ТО Е ,ЧЕ КОЙТО СЕ Е ЗАЯЛ С МЕН Е ИЗГУБИЛ.ЩЕ ГИ НАПРАВЯ НА ПИХТИЯ И ТИЯ ДЕТО ГИ ПРАЩАТ С РАЗЛИЧНИ КОЛИ ДА МЕ ДЕБНАТ И ТЕХ,НО ПРЕДИ ТОВА ЩЕ ГИ БОЛИ МНОГО ЩЕ ИЗГУБЯТ МНОГО,ЩЕ ИЗЖИВЕЯТ МЪКАТА И СТРАДАНИЕТО И ОПЕЧАЛЕНИЕТО, ПАЧКАТА И ОНЯ НЕ ЗНАЯТ С КОЙ СА СЕ ЗАХВАНАЛИ.НАКРАЯ ЩЕ СЕ ПОГУБЯТ И ТЕ САМИТЕ.АЗ НЯМА КАКВО ДА ГУБЯ ПАРИ НЯМАМ , ДРЕМЕ МИ НО ТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА СИ ПОХАРЧАТ ПАРОЦИТЕ ДЕТО КРАДАТ.

    k.po
    2015/януари/02 at 21:00 PM