Д-р Гайдарска и д-р Несторова в зверска битка за шеф на инфекциозно отделение в болницата в Благоевград, казват победителката в понеделник

Filed under: Благоевград |

И двете са професионалистки, изборът ще бъде много труден, коментират в МБАЛ

06-02-02  gaidarska2

Досегашният началник д-р Людмила Гайдарска и бившият д-р Лили Несторова се явиха вчера на конкурс за шефския пост в инфекциозно отделение в МБАЛ – Благоевград. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени в понеделник, обясниха от ръководството на болницата. Ясно е обаче, че изборът ще бъде труден, защото и двете кандидатки за началническия пост са с доказан професионален опит.

Двете защитиха знанията си пред комисия начело с доцент от София, икономическия директор К. Шумантов и юриста на болницата.

06-02-02  nestorova1

Д-р Людмила Гайдарска беше началник в инфекциозно отделение  до 22 декември 2014 година, когато изтече 3-годишният й мандат на управление и договорът й бе прекъснат. В последния работен ден с мотив, че е изтекъл договореният срок, тя получи писмо по пощата, че е освободена, докато е в болнични. Другият кандидат д-р Лили Несторова напусна болницата преди 3 години, след като излезе в пенсия, но продължи да работи в доболничната помощ. Отскоро д-р Несторова има граждански договор с МБАЛ – Благоевград като консултант. Победителят от конкурса ще бъде обявен в понеделник.

Снимките:

1 Д-р Людмила Гайдарска

2  Д-р Лили Несторова

 

Spread the love