В червена рокля и бяло наметало 2-годишната дъщеря на благоевградския бизнесмен Вл. Давидков – Ванеса, посрещна гости за ЧРД, обяви: Ще стана докторка

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

Рожденичката изпя „Зайченцето бяло”, след като тържествено духна свещичките от направената по поръчка торта с лика на Мечо Пух

08-03-01  _n

Весел и незабравим втори рожден ден отпразнува дъщеричката на собственика на фирма за производство на мебели в Благовград Владимир Давидков – Ванеса. За празника малката сладурана бе отрупана с безброй подаръци и играчки. По повод рождения си ден като истинска принцеса от приказките Ванеса бе облечена със стилна дълга червена рокля, купена специално за празника от мама Зори и тати Влади. И за да бъде тоалетът на красавицата напълно завършен, тя бе и с бяло наметало.

08-03-01  5_n

От направената по поръчка специално за рождения ден на момиченцето торта грееше ликът на Мечо Пух. След като духна свещичките на тортата, малката Ванеса изпя песничката „Зайченцето бяло”, с което пък провокира останалите деца да й пригласят.

08-03-01  5728_n

Лелята на Ванеса, Таня, която работи в АГ отделението на МБАЛ в Благоевград, изненада племенничката си с пъдарък – детски медицински комплект, при което рожденичката тържествено обяви, че като порасне, ще стане докторка. Като истински бизнесмен бащата на очарователното момиченце Владимир Давидков през цялата празнична вечер стриктно следеше масите да бъдат пълни с отбрани мезета и маркови питиета и на никой от гостите нищо да не липсва. Чаровната му съпруга Зорка пък обгрижваше всички с внимание. Празникът приключи в късните часове на нощта, а вдиганите наздравици бяха за здраве, щастие и късмет на малката госпожица.

Снимките

1  След като духна свещичките на тортата, Ванеса изпя песничката „Зайченцето бяло”.

2 Чаровната рожденичка тържествено обяви, че ще става докторка.

3 Ванеса с любимата си леля Таня

Spread the love