Ученик от Самоков се търкаля с роувър по пътя за София, след като тресна пежо, Людмил Копаранов: Караше като луд, Бог беше с нас, затова няма жертви

Filed under: Самоков |

14-03-02   Людмил Копаранов от Самоков с трима пътника

Дванадесетокласник от Самоков предизвика страховита катастрофа на пътя за София заради несъобразена скорост. Преминаващите водачи останаха втрещени при вида на обърнатата кола. Вчера към 16 чеса червен роувър с регистрационен номер СО-8485АК с четирима пътници, движейки се с несъобразена скорост по хлъзгав участък в местността Стената по посока София, се удря в движещо се насреща пежо с трима пътници. Роувърът се преобърна на таван, като по чудо няма жертви.

14-03-02  IMG_3210

Двамата шофьори в пътния инцидент са от Самоков. Водачът на роувъра е ученик от 12-и клас, със свидетелство за управление. Пежото е управлявано от Людмил Копаранов от Самоков, а спътниците му бяха изключитлно изплашени. Пред репортер на в. “Вяра“ Копаранов сподели, че докато пътувал, забелязал как водачът на роувър е летял с голяма скорост. Щетите по пежото са ударен заден ляв калник и спукана задна лява гума. „Доста адекватно реагирах, като видях, че водачът не може да вземе завоя. Навих волана надясно и излязох извън пътя. Просто Бог беше с нас.

14-03-02  IMG_3208

Всички в моя автомобил са много изплашени. Дано този младеж да си вземе поука, да се съобразява със скоростта за движение и да управлява МПС-то си със зимни гуми”, допълни още шофьорът на пежото. Полицейските служители поясниха, че в този участък водачите управляват неразумно и на ден стават по три катастрофи.

Снимки:

1. Людмил Копаранов от Самоков с трима пътника.

2 и 3. Роувърът се преобърна на таван.

Spread the love

Коментар за: Ученик от Самоков се търкаля с роувър по пътя за София, след като тресна пежо, Людмил Копаранов: Караше като луд, Бог беше с нас, затова няма жертви

  1. Никой да не го стига…..много копеленца има в града дето карат като луди….ама никой не ги спира..

    читател
    2015/януари/19 at 22:06 PM