Личният шофьор на Росица Янакиева Валентин Лазаров: 120 кг мъж съм, но всеки ден плача за Кака, на зле отиват нещата

Filed under: Актуално от днес,Перник |

Върнах преди години с молитви баща си от клинична смърт, моля се и за бившата кметица на Перник

15-04-01 Росица Янакиева и Валентин Лазаров

Състоянието на бившата кметица на Перник и настояща депутатка към АБВ Росица Янакиева е започнало да се влошава. Това разкриха нейни близки. Те призовават в интернет всички, които я познават, да се помолят за спасението й. Сред най-ревностните й приятели е Валентин Лазаров – бодигард и личен шофьор на Росица Янакиева. На стената си във фейсбук той не спира да пише за нея, откакто е приета в болница: „Върнах преди години с молитви баща си от клинична смърт в реалния свят, поне за дни.

15-04-01 Молитвата за Янакиева

Мисля, че ако сме повече, можем с молитви и душевна подкрепа да задържим Росица Янакиева в реалния свят, където тя се намира”, пише той на стената си във фейсбук и поства картина, която е посветил на шефката си с призив за молитви. „До деветия ден след операцията бе добре. Сега вече нещата стоят по-различно. Но с молби баща ми се върна от оня свят с издаден вече смъртен акт”, разкрива пред БЛИЦ Валентин Лазаров и признава: „Не се срамувам, че съм 2 метра и 120 кг и плача често за… както ние, нейният екип, й казваме – Кака”.
Росица Янакиева постъпи във ВМА в началото на януари след хипертонична криза. Тя се почувствала зле и сама отишла в болницата. След направените изследвания е установена спукана аневризма на кръвоносен съд, който е тръгнал към мозъка. Лекарите веднага й правят безкръвна операция. Първите дни тя се чувства добре, но сега състоянието й се е влошило, признават лекарите.

Spread the love