Старши треньорът на ФК „Германея” (Сапарева баня) Борис Кръстев: Политиката в нашия клуб е да не спираме развитието на никой от футболистите, пред които се отваря шанс за развитие в отбори от професионалната група

Filed under: Спорт |

15-22-02-sapareva_bania

 

В присъствието на кмета на община Сапарева баня Сашо Иванов и заместника му Васил Маргин старши треньорът на мъжкия отбор на „Германея” (Сапарева баня) Борис Кръстев изведе 16 футболисти на първата си тренировка от зимната подготовка за пролетния дял от първенството на ЮВГ. Новите имена са 20-годишният офанзивен халф Петьо Иванов от ОФК „Марек”, 20-годишният външен халф Радослав Виячки – също от „Марек”, и 24-годишният външен халф Марио Златанов, бивш футболист на „Германия”, завърнал се отново в отбора.

„Не се появиха трайно контузеният халф Асен Васев – със счупена ръка, и Илиян Чавдаров, който има оферти от други отбори, като най-сериозна засега е от „Пирин” (Разлог). Политиката в нашия клуб е да не спираме развитието на никой от футболистите, пред които се отваря шанс за развитие в отбори от професионалната група. Ще тренираме на терена с изкуствено покритие на стадион „Бончук” в Дупница от 16.30 часа. Имаме уговорени четири контролни срещи, като първата от тях ще изиграе в събота, 24 януари, ат 13.30 часа в Симитли срещу местния „Септември”. Все още търсим противников отбор за последната контрола на 21 февруари. Радвам се, че кметът ни уважи и ни пожела успехи напролет и по-рано решаване на въпроса за оставане в ЮВГ. Имаме неговото уверение, че всичко ще бъде спокойно и нормално за участието ни напролет в първенството, което успокои треньорския щаб и футболистите ни и ни задължава да дадем всичко от себе си, за да продължим участието си в ЮВГ и за в бъдеще”, сподели Борис Кръстев.

 

Spread the love