21-годишната красавица Клаудия Кожухарова от Разлог стана Мис Берлин 2015

Filed under: Оживление |

Разложани: Нашите момичета спокойно могат да бъдат  конкуренция на Клаудия Шифър и Линда Еванджелиста

17-24-02  Klaudia_Kojouharova-1

21-годишната разложанка Клаудия Кожухарова стана Мис Берлин 2015. Очарователната дама е от Разлог, но от няколко години учи и живее в Берлин. На престижния конкурс за красота, проведен в немската столица, Клаудия безапелационно спечели короната и бе обявена за Мис Берлин 2015!

17-24-02  Klaudia_Kojouharova-2

Като чуха новината, разложани коментираха, че в града им се раждат много красиви момичета. Миналата година пък момиче от Разлог грабнало първо място в конкурс по красота в Торонто. „Нашите момичета спокойно могат да бъдат  конкуренция на известни модели като Клаудия Шифър и  Линда Еванджелиста”, коментираха разложани. Мерките на Клаудия Кожухарова са 87-63-92.

17-24-02   Klaudia_Kojouharova-3

Много съм щастлива, особено след като съм започнала само преди една година с конкурсите за красота”, казва Кожухарова. Единадесет жени и седем мъже бяха наредени в търговския център Boulevard Berlin Steglitz. A петчленното жури избра победителите. Красивата Клаудия Кожухарова може да вземе участие в конкурса за красота на федерално равнище, чийто организатор е Miss Germany Corporation (MGC). Изборът за Мис и Мистър Германия ще се проведе в Europa Park (най-големия увеселителен парк в Германия) на 28 февруари 2015-а.

Снимките:

1, 3 Клаудия Кожухарова 

2  Клаудия с победителя при мъжете

Spread the love