След удара за 4300 лв. през октомври: Крадци разбиха магазина на бизнесмена Джеват Шекиров от сатовчанското село Плетена, отмъкнаха цигари и ваучери за 8200 лв.

Filed under: Гоце Делчев |

 Апашите се отбили след това и в магазин в гоцеделчевското село Брезница

110719-police_01

За втори пореден път за 4 месеца крадци влязоха и обраха хранителния магазин на бизнесмена Джеват Шекиров от сатовчанското село Плетена. Апашите успели да задигнат около 1000 кутии цигари, ваучери за мобилни телефони, ваучери за храна и сумата от около 100 лева, всичко на стойност около 8200 лева. Камерите са засекли обира и крадците и полицията е на път да разкрие апашите.

Кражба след влизане с взлом е извършена и в магазин в гоцеделчевското село Брезница. Кражбата е била извършена непосредствено след удара в Плетена. Задигнати са около 40 кутии цигари, моторен трион и хилти. Общата стойност на нанесената щета е около 1200 лева.

Припомняме, че през месец октомври миналата година в магазина на Джеват Шекеров в Плетена бе извършена кражба за над 4300 лева. Крадците буквално за 7 минути според записа на камерите изнесоха от търговският обект 710 кутии цигари различни марки, ваучери за предплатени услуги на мобилни оператори и 350 лева, оставени в касата.

Според разследващите почеркът на кражбата през октомври и последният удар в магазина е един и същ. Предполага се        , че извършителите, които не бяха задържани, са се върнали отново.

 

Spread the love