Дуньо разби бакалия, след като „разби” сърцето на д-р Пламен Соколов, кюстендилецът влезе на топло

Filed under: Дупница,Кюстендил |

Digimax A50 / KENOX Q2

36-годишният кюстендилец Евгени Радойски, по прякор Дуньо, бе спипан от полицията, след като открадна хранителни стоки от магазин в Кюстендил. Това е поредният сблъсък на Дуньо с униформените. Миналата година от него пострада известният дупнишки лекар Пламен Соколов. През ноември медикът пусна в жилището си в кв. „Байкал“ на ул. „Поп Харитон“ като наемател Дуньо, който бе излязъл седмица по-рано от бобовдолския затвор.

34-01-08 sokolov copy

Още на втория ден докторът установил, че в жилището постоянно влизат и излизат десетки хора. Със съпругата си д-р Кармелита Кацарска изпаднали в недоумение и решили лично да проверят  какво се случва. За по-сигурно взели още двама свои приятели. Когато отворили вратата, с изненада установили, че освен наемателя вътре имало още 30 души.

34-01-08 -STAKLETO

Сред тях бил и Владимир Ангелов-Стъклето и доста момичета. Докторското семейство Пламен и Кармелита останали с впечатлението, че жилището им се превръща в публичен дом.
Двамата били категорични, че наемателят Евгени Радойски още на следващия ден трябва да освободи апартамента. Договор с него още не бил подписан. Минути след като се разпоредили да опразнят жилището, Пламен Соколов и Владимир Ангелов се засекли с колите си на старата автогара. Пламен Соколов му казал: „Да не си посмял да стъпиш в мой имот”. Владимир Ангелов реагирал и вместо с думи нападнал доктора с юмруци, повалил го на земята със свирепи удари. Докторът изпаднал в безпомощно състояние. По-късно и настанен в болница с повишен сърдечен ритъм и главоболие.

Кюстендилецът Евгени Радойски наел жилището на доктора с още двама души, след като изтърпя присъда за кражба и незаконно притежание на оръжие от 1 година и 3 месеца. Той не отрече, че се познава със Стъклето, но разказа, че приятелят му бил предизвикан от доктора и дори го изкара потърпвеш. Евгени Радойски каза още, че не е превръщал апартамента на Пламен Соколов в бардак, бил сам с момиче, с което си пили „Самърсби“.

Снимките

1 Евгени Радойски-Дуньо

2 Пламен Соколов

3 Владимир Ангелов-Стъклето

 

 

 

Spread the love