Свети Валентин в политиката: Бареков разцелува танцьорка на Орлин Делибалтов от Бобов дол и влезе в топ 10 на най-яките целувки и в Европарламента, дупничани: За такова поведение властите арестуват!

Игривото момиче се стопи от срам, но прояви професионализъм и се впусна в танците, все едно нищо не е станало

36-01-01  P1170182 copy

„Целувка на Николай Бареков е за топ 10 на най-яките целувки”, категорични са дупничани, участвали в предизборна среща в града.

Пред смаяните погледи на хората настоящият евродепутат награди с целувка бобовдолска танцьорка от ансамбъла на Орлин Делибалтов, която просто го посрещна с питка и мед в Дупница.

36-01-81-delibaltov, zarev, stanchev i borisova-10422927_744774138913788_745326600059849092_n copy

Отзвукът от горещия поздрав, който камера на „Вяра” запечата, още кънти в града. Прословутата целувка почти уста в уста, която Бареков залепи на нищо неподозиращо момиче, беше на предизборно посещение в Дупница, в което участваха още местният лидер Костадин Костадинов, настоящият депутат Петър Петров и стотици граждани.

36-01-01  P1300906 copy 36-01-01  P1300903 copy

„Целувката е най-сигурният начин да кажеш всичко с пълно мълчание”, цитираха дупничани чудесното прозрение на великия Ги дьо Мопасан.

Явно въодушевен от топлото посрещане, евродепутатът прегърна и целуна момичето почти както Ричард Гиър разцелува индийската актриса Шилпа Шети, която все още търпи последствията от това. И какво толкова има в една целувка, коментираха дупничани от първите в редиците на Барековата партия, но част от присъстващите в залата под покрива на хотел „Рила” реагираха точно като индусите – „Бареков нарушава строгите закони на дипломацията и си позволява доста фриволно поведение” и припомниха, че съдът издаде заповед за арест на Гиър и забраниха на Шети да напуска страната.

36-01-01  P1300939 copy 36-01-01  P1300919 copy

Всички са категорични, че Бареков може да влезе в класациите както за най-гореща целувка на Свети Валентин, така и за най-горещите филмови целувки или по-точно – предизборни целувки. Времето показа колко точна обаче е любовта му към обикновените хора. Десетки читатели се питат дали така целува наред и в Брюксел?

Игривото момиче се стопи от срам, но прояви професионализъм и се впусна в танците, все едно нищо не е станало.

В Япония целуването пред свидетели се смята за крайно, а освен това има и негативи. В древен Вавилон пък имало традиция като законно положение. Длъжен си да целунеш първия човек, който те срещне сутрин.

Целувката е в основата на най-великите музиканти. Според една от версиите или легендите целувката е измислена от средновековни рицари, които по този начин разбирали дали техните половинки са пили вино. Според други целувката уста в уста е изобретена от маймуните.

Любопитна подробност е, че Орлин Делибалтов се стяга за кмет на Бобов дол от партията на Бареков. Нищо чудно, че организира такова посрещане за лидера си в Дупница по време на предизборната кампания за парламент. Неговият син – фолкзвездата Борис Дали, дълго време беше личен шофьор на най-добрата кметица, която Бобов дол някога е имал- Йорданка Каленичкова. Благодарение на нея сега миньорският град се гордее със звезда.

Снимките:

1 „Целувка на Николай Бареков е за топ 10

2 Орлин Делибалтов

3,4,5 и 6 Прословутата целувка почти уста в уста, която Бареков залепи на нищо неподозиращо момиче, беше на предизборно посещение в Дупница, в което участваха още местният лидер Костадин Костадинов, настоящият депутат Петър Петров и стотици граждани.

Spread the love