Ексдепутатът Емил Костадинов заряза лозето с трион в Благоевград, изпя „Катюша” край скарата с кюфтета

Filed under: Благоевград |

 Дай Боже здраве и берекет на всички, вдигнаха тост приятелите му

39-02-01 51975020_n

Бившият депутат от БСП в Благоевград Емил Костадинов заряза лозето си с трион. С нестандартния уред за кроене на гроздовите масиви той предизвика удивлението на всичките си приятели, които в мразовития февруарски ден му бяха дошли на гости.

39-02-01  878_n 39-02-01  136506_n

Ексдепутатът спретна изкусителна цър-пър скаричка от мръвки и разля червено вино в чашите на своите приятели. „Да сме живи и здрави и все така още дълги години занапред да се събираме и празнуваме”, пожела той на събралите в дома си близки хора. „Амин, дай Боже здраве и берекет на всички. Да има богата реколта от грозде, за да направим руйно и пенливо вино, което да пием все заедно”, това пък отговориха приятелите му след неговия тост и с пълни гърла запяха песни, посветени на свети Трифон.

39-02-01  641049_n

Пръв тон даде самият Емил Костадинов, който се оказа изключително добър певец, довериха ни запознати. „Никой от присъстващите там не очакваше, че той пее така хубаво, никой не го познаваше в тази светлина. Сега обаче и този му талант е разкрит и разгадан. На самия тембър на гласа му подхожда най-много да пее руски песни, особено добре изпя песента за девойката Катюша, направо остави с отворени уста всички”, допълниха още те. Празникът продължи до късните вечерни часове на празничния ден, а вдиганите наздравици от всички бяха за здраве и благополучие.

Снимките:

1 и 2 След тежкия труд на лозето задружно на масата

3 Вмест с лозарска ножица Емил Костадинов заряза лозето си с трион

4 Емил Костадинов се показа пред приятелите си и като истински кулинар

 

Spread the love

Коментар за: Ексдепутатът Емил Костадинов заряза лозето с трион в Благоевград, изпя „Катюша” край скарата с кюфтета

  1. Майстора си е майстор!

    Георги Капчин
    2015/февруари/18 at 7:51 AM