Касапница в Кюстендилско! Цистерна и лека кола обезглавиха мъж, вървял по средата на платното, очевидецът Кирил Васев: Беше бивш учител, не можа да прежали жена си

Filed under: Кюстендил |

Кметът на Нови чифлик Бойко Парлапански: Тялото му е било разчленено, а мозъкът – пръснат по асфалта  

Възрастният човек е психично болен и е искал да се самоубие, е една от версиите за кървавия инцидент

39-01-00 Ubit na patq (6) copy

Тежък камион с цистерна с гориво и лека кола премазаха пешеходец на разклона за кюстендилското село Берсин. Возилата буквално са преминали през тялото на възрастния мъж, по асфалта имаше следи от кръв, мозък и череп.

Digimax A50 / KENOX Q2

Човекът е вървял по средата на пътното платно. Не е носил и светлоотразителна жилетка, затова е бил и блъснат от тежкотоварната машина, която го е запратила в срещуположното платно. В сумрака водачът изобщо не го е забелязал. В този момент през главата на мъжа преминал и лекият автомобил.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Трупът е размазан до неузнаваемост. В продължение на 2 часа криминалисти и дознатели бяха в района на пътния инцидент. Наложи се движението да бъде спряно до приключване на оперативно-следствените действия. До късно вчера полицаите не можаха да установят самоличността му, затова го пуснаха в системата на базата на пръстовите отпечатъци. Инцидентът е възникнал малко след 6.30 часа сутринта във вторник. Пенсионер от село Берсин предположи, че това е възрастен мъж, който е с психични отклонения и всяка сутрин минавал оттам пеш в посока село Невестино. След това се и връщал. „Със сигурност не е от нашето село. Виждал съм го често в този район, но не го познавам“, коментира пенсионерът Кирил Васев. Велосипедисти подозираха, че това е психично болен човек, чиято съпруга починала. „Няма кой да е друг освен този. Ходи зима и лято с балтон, има и брада. Бивш учител е, знам го. Просто не можа да понесе кончината на съпругата си и превъртя“, сподели 30-годишен велосипедист, който често върти педалите в този участък по пътя за Невестино.

Digimax A50 / KENOX Q2 39-01-00  Ubit na patq (3) copy

„Едва ли е от нашето село. Зная си хората. До този момент никой не се свърза с мен да потърси изчезнал близък. Мълвата се разнесе, но резултат няма“, каза и кметът на Нови чифлик Бойко Парлапански.  „Обади ми се кварталният сутринта. Но аз просто психически не мога да издържам на такива неща.

Digimax A50 / KENOX Q2

То ръце, крака са били пръснати на различни страни. Не издържам, казах му да се информираме по телефона“, добави още Бойко Парлапански. В района това е втора драма, която се случва в рамките на два дни. Само преди ден при зверска катастрофа на главен път Е-79 почина 28-годишно момче от село Пиперков чифлик. „Детето возеше хляб за една от местните фирми. Страшна драма е за семейството. Това беше едно наистина добро момче. Погребението е днес (б.р. вчера) от 15 часа и просто нямам сили да говоря повече“, споделя кметският първенец. По случая е образувано досъдебно производство по член 115 от Наказателния кодекс.

Снимките:

1 Трупът на мъжа беше опакован в черен чувал заради страшната гледка.

2 Кирил Васев

3 Бойко Парлапански

4 и 6 Мястото на пътния инцидент

7 Част от мозъка на загиналия

Spread the love