Гуруто на коалицията ОДБ-БСП-ЛИДЕР д-р Ени Лефтеров запорира сметките на община Дупница, кметството не му дължи 4 бона за храна на хористи, гостували на града по време на хоровия фестивал

Filed under: Дупница |

Възмутени дупничани: Как не го е срам, купи цяла общинска болница на цената на един апартамент в София, не направи нито един жест към културата в града

Организаторът на фестивала Стефан Чавеев: Не знам какво  са яли

41-01-07-Ени Лефтеровjpg

Общинският съветник и управител на частната болница д-р Ени Лефтеров запорира сметките на община Дупница, съобщиха от пресцентъра на кметството. Запорът е направен вчера от ЕТ „Милчо Лефтеров-МЕЛ-Ени Лефтеров“ чрез частния съдебен изпълнител Николай Славов. Причината за спирането на финансовите потоци по сметките са 1950 лева. Сумата е за неплатена фактура от 8 ноември 2013 година за дадена храна на хористи – гости на община Дупница. С наложените такси и лихви общата сума, която ще бъде удържана от сметката на община Дупница, е 3732,43 лева.

41-01-07 Чавеев  P1180290

По информация на вестник “Вяра” не е платена храната на участници във четвъртия фестивал на мъжките хорове, провеждан в рамките на честванията на Празника на Дупница – 19 октомври. „Става въпрос за две групи мъже от хоровете от Хърватия и общинския хор в Пловдив, за които е приготвяна храна в ресторанта на д-р Лефтеров – „Рилски езера”, каза организаторът на фестивала Стефан Чавеев. По думите му ресторантът на д-р Лефтеров е избран за галавечерята, тъй като в ресторанта на хотел „Континентал”, където са нощували гостуващите хористи, имало вечерна сватба. Чавеев уточни още, че организацията на нощувките и галавечерята е съгласувана със зам.-кмета Крум Милев. За коментар потърсихме д-р Лефтеров и зам.-кмета Милев. „Не говоря с вестник „Вяра”, лаконичен бе Лефтеров. Милев не бе открит на телефона.

41-01-07 костадинов

Д-р Лефтеров купи за 300 000 лв. цяла болница, колкото е цената на един апартамент, и не направи нито един жест за избиратели или културата в града, коментират хора от града, запознати с действията на местните политици, какъвто е и хирургът д-р Лефтеров.

41-01-07-Milev

„Ени Лефтеров вдига цял хотел в Сапарева баня точно до гейзера, където наскоро е купил парцел. Съветниците в Сапарева баня му разрешиха да захранва хотела с минерална вода на символичната цена от 1 лв. за кубик. В дупнишкия Общински свет е налице нова коалиция. Т.нар. десен блок на Обединения демократичен блок начело с Ени Лефтеров се прегърна с БСП и ЛИДЕР и направиха коалиция на интереса, по силата на която имаме излъчен нов председател на Общинския съвет – Костадин Костадинов, на когото Лефтеров е работодател. Костадинов е управител на болницата на Лефтеров в момента”, коментира политическата ситуация в Дупница координаторът на ГЕРБ-Кюстендил Росен Тимчев.

Снимки:

1. Ени Лефтеров

2. Стефан Чавеев

3. Костадин Костадинов

4. Крум Милев

Spread the love