Преназначиха Олег Цветков за директор на „Дезинфекция, дезинсекция и дератизация“ в Кюстендил, съветничката Мая Шишкова го изстреля към стадиона: Залата по художествена гимнастика гъмжи от мишки, изтребете ги

Filed under: Кюстендил |

47-03-02  Oleg Cvetkov

С още три години удължиха договора на управление на директора на Общинското дружество „Дезинфекция, дезинсекция и дератизация“ в Кюстендил Олег Цветков.

Това гласуваха местните съветници. Единствената забележка, която бе отправена, бе от общинската съветничка от БСП Мая Шишкова. „Г-н Цветков, обърнете внимание на залата по художествена гимнастика на стадион „Осогово“. За там в интернет състезателите са пуснали видеоклипче, че има мишки“, коментира Шишкова.

183-05-81 maq shishkova copy

Нейната дъщеря Вая Драганова е една от най-активните състезателки по художествена гимнастика, донесла на клуба много отличия. Майката на Мая Шишкова, Блага пък бе дългогодишен председател на Спортен клуб по художествена гимнастика „Велбъжд“. Тя се оттегли през ноември, но остана в Управителния съвет.

Общинското дружество „ДДД“ показва добри резултати за миналата година. „Освен това сме осъществявали и продажби на препарати и други услуги, предпазващи здравето на населението. Търсенето на нови методи за увеличаване на приходите на дружеството е бил един от основните приоритети. Непрекъснатите контакти с еднолични търговци и дружества, строго регулиране на разходите доведе дружеството до положителен финансов резултат в размер на 924 лева, какъвто е бил и в предходната година.

И през тази година дружеството се е самоиздържало и не е прибягвало до кредити и субсидии от община Кюстендил. През миналата година приходите на дружеството са били 49 000 лева“, заявява в доклада си новият стар директор Олег Цветков.

Снимките:

1  Олег Цветков – директор на ДДД

2 Мая Шишкова

 

Spread the love