След публикация на в. „Вяра”: Началникът на ОД на МВР–Кюстендил Елиан Стамболийски отне служебното пежо и шофьора на заместника си Ивайло Дамянов от Дупница, Инспекторатът на МВР разследва незаконна заповед на екшефа Джоглев

Filed under: Дупница,Кюстендил |

42-01-Джоглев и Елиан copy

Началникът на ОД на МВР–Кюстендил Елиан Стамболийски със своя заповед отне служебния автомобил на заместника си Ивайло Дамянов от дупнишкото село Самораново. Това стана след сигнал от синдикалния алианс „Сигурност” към МВР до различни институции, включително и вестник „Вяра”. Синдикалистите съобщиха, че шофьор със служебна кола вози всеки ден от Самораново до Кюстендил и обратно Ивайло Дамянов, а същевременно министър Веселин Вучков обяви, че в касата на полицията няма пари и се налага съкращаване на професионалисти.

Digimax A50 / KENOX Q2

От пресцентъра на МВР съобщиха, че е започнала и проверка от Инспектората на МВР, като резултатите от нея ще бъдат оповестени в края на март. От МВР съобщиха още, че Ивайло Дамянов е ползвал колата със заповед на бившия шеф на ОД на МВР-Кюстендил Георги Джоглев.

42-01- DAMQNOV

След публикация във вестник „Вяра” настоящият шеф Елиан Стамболийски е издал заповед, съгласно която служебното возило марка „Пежо” с номер КН 8002, ще домува на паркинга пред дирекцията в Кюстендил. То ще бъде използвано не всеки ден да откарва и докарва Ивайло Дамянов от вкъщи до Кюстендил и обратно, а само при възникване на служебна необходимост при строго определени условия за ползване.

Снимките:

1 Георги Джоглев и Елиян Стамболийски

2 Служебната кола

3 Ивайло Дамянов

Spread the love

Коментар за: След публикация на в. „Вяра”: Началникът на ОД на МВР–Кюстендил Елиан Стамболийски отне служебното пежо и шофьора на заместника си Ивайло Дамянов от Дупница, Инспекторатът на МВР разследва незаконна заповед на екшефа Джоглев

  1. За сетен път се убеждавам,че „журналистите“ във вестника си пишат свободни съчинения по картинки взети от“ Фейса“. Това просто не е вярно. Дамянов пътува до Дупница със собствения си автомобил. Проверете преди да побликувате и напишете нещо.

    do
    2015/февруари/27 at 9:36 AM