Хем хубава, хем умна: ГЕРБ-Кюстендил пуска на състезателната писта на местните избори юриста волейболист Михаела Крумова

Filed under: Кюстендил |

Адвокатката раздаде мартенички и лакомства на децата от център „Сияние“

48-01-03  30168_n copy

ГЕРБ –Кюстендил ще открадне идеята на лидера си Бойко Борисов за жена президент, като я пренесе на местните избори. В Града под Хисарлъка много упорито се коментира темата, че властимащите ще пуснат на състезателната писта през октомври организационния секретар на ГЕРБ Михаела Крумова. Досега Кюстендил не е имал жена за кмет, сещат се от партийните централи. Женското начало обаче не е чуждо за предизборната надпревара. На това заложиха, но неуспешно, преди четири години социалистите в областния град, залагайки на Мая Шишкова. Приятелката на Мая Манолова остана обаче трета, отстъпвайки на Никола Татарлиев – кандидат от ГЕРБ и на управляващия вече втори мандат Петър Паунов.

48-01-03  617216410567_n copy

Спряганото име за кандидат за кмет от ГЕРБ сега е това на юристката Михаела Крумова. Тя се вписва изцяло в профила на кандидат-кметовете на ГЕРБ, да има спортна култура, добра физическа подготовка и интелект. Крумова е бивша състезателка по волейбол, завършила е и право. Предположенията на изборджии в града са предвид нейната активна работа напоследък. Младата дама бе и председател на Районната избирателна комисия на едни от последните избори. Мълвата за номинацията дойде и след изявлението на Бойко Борисов в началото на седмицата, когато той участва в Шестия зимен университет на ГЕРБ в Сандански за младежи под надслова „Можем за България“. Тогава председателят на ГЕРБ каза, че участието на младежите в предстоящата кампания е от важно значение, защото само те знаят на местна почва какви са нагласите и настроенията сред гражданството. Михаела Крумова е организационен секретар на ГЕРБ, а наскоро стана член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ.

Кюстендилката е с дългогодишен адвокатски стаж. Напоследък няма кампания без нейното участие. Крумова участва в инициативи срещу насилието на жени, занимава се с благотворителност, дори спечели кулинарния конкурс от Международния фестивал „Балканска черга“, за най-добре приготвена баница. Герберката бе и в листата през 2014 година на извънредните парламентарни избори.

Михаела Крумова заедно с младежи от структурата на ГЕРБ зарадва вчера за предстоящия празник Баба Марта децата със специални нужди от ЦНСТ „Сияние“. По стар български обичай Крумова подари мартенички на всички малчугани от центъра. Тя и младежите направиха специално за децата десетки бяло-червени мартеници, подариха им торбички с различни лакомства.
„Радвам се, че с такъв малък жест успяхме да предизвикаме толкова много усмивки днес. Децата бяха искрено развълнувани не само от подаръците, но и от вниманието. Децата в неравностойно положение имат право на пълноценен живот, на подкрепа и грижи. Всички ние носим отговорност за тях. Затова, ако можем да облекчим ежедневието им или да ги зарадваме по някакъв начин, сме длъжни да го направим“, сподели Михаела Крумова.

Снимките:

1  Михаела Крумова

2 ГЕРБ –Кюстендил ще открадне идеята на лидера си Бойко Борисов за жена президент, като я пренесе на местните избори.

Spread the love