Интернет сензацията Емил Конрад подлуди тийнейджърите в Благоевград, над 1000 души получиха автограф и снимка

Filed under: Благоевград |

50-07-03  emil11 50-07-03  emil k2

Възторжена тълпа тийнейджъри посрещнаха блогъра Емил Конрад по време на спирка от националното му турне в Благоевград. Въоръжени с книгата му „Нещата, на които ни учат в училище”, стотици момичета и момчета се наредиха търпеливо на опашка за автограф и селфи с популярния автор. В продължение на 5 часа над 1000 тийнейджъри получиха автограф и снимка.
Емил Конрад стана изключително популярен с видеоклиповете си в Youtube и Vbox7, гледаме го редовно, коментираха седмокласничката Габриела Ташова и шестокласникът Кристиян Пашов от 6. СОУ-Благоевград. В тях той разсъждава над проблемите, които интересуват младите хора, и дава ценни съвети.

Много млад Емил остава сирак и за него се грижи баба му, но той не се отчайва от живота, напротив, дава ценни напътствия как да се преодоляват трудните препятствия в живота. За кратко време Емил Конрад печели над 200 хиляди фенове в интернет пространството, обясняват Снежа Иванова и Мими Топалова от 4. СОУ.
Според официални данни продажбите на книгата му надминават дори хитови автори като Паулу Коелю, Хорхе Букай, Джоан Роулинг, Елиф Шафак и Дан Браун.
Снимките:

1 Емил Конрад си направи снимка с Габриела Ташова (вляво) и Кристиян Пашов (вдясно)

2  Хиляди тийнейджъри се наредиха за автографи

 

Spread the love