ЮЗУ отличничката Антония Първанова се врече на мъж, когото вижда за първи път, развежда се с Атанас след 4 месеца, ако бракът не потръгне         

Filed under: Благоевград |

 26-годишната историчка се похвали със златния си медал, получен за отличник на випуска

63-01-11  antonia4

Отличничка на випуск 2011 в Югозападен университет „Н. Рилски“ стана булка в новото риалити шоу „Женени от пръв поглед“. 26-годишната Антония Първанова е от София, но е завършила история в ЮЗУ през 2011 г. По време на шоуто тя показа златния си медал, получен за отличник на випуска в благоевградския университет, и заяви, че много се гордее с него. Антония има две сестри, които са женени. Нейната мечта е да срещне човек, с когото да изживее живато си.

63-01-11  antonia3

„Начинът на запознанството не е важен“, убедена е Антония. Тя е от първите участници в риалити шоуто, което събира двойки пред олтара, където младоженците се виждат за пръв път. Изборът на двойките се прави от експерти в проекта – двойка мачмейкъри, семеен терапевт, сексолог и духовен наставник. Именно те избраха граждански брак с емоционалната Антония да сключи притеснителният Атанас, който е строителен инженер.

63-01-11  antonia1

Преди да се срещне очи в очи с Атанас, тя бе на крачка от това да не припадне в стаята, където чакаше да я извикат за ритуала. „Ох, един път да приключи всичко това и да го видя. Много се вълнувам и много искам да се харесаме”, повтаряше Антония. Докато тя се вайкаше и кършеше пръсти от напрежение, Атанас бе изправен пред предизвикателство. Пред него застана млада жена със сватбено цвете. Стъписан, той я гледаше с недоумение, но после му олекна, като разбра, че всъщност това е кумата. В мига, в който Антония и Атанас се видяха за първи път, широките усмивки на лицата им издадоха, че всъщност двамата се харесаха от пръв поглед. Младоженците ще трябва да живеят заедно в продължение на четири месеца и ако си допаднат, да продължат пътя си завинаги. Ако ли не, ще разтрогнат брака си.

Снимките:

1  Антония показва поредния си документ за професионална  квалификация

2 Антония с приятели

3  Антония Първанова сияеше в булчинската си рокля

 

 

Spread the love