Старши треньорът на ПФК „Бургас” Ангел Стойков: Ще играем за трите точки в Банско

Filed under: Спорт |

64-21-01-Angel Stoikov

„Позабравихме загубата, която претърпяхме в изминалия кръг срещу лидера в „Б” група – „Монтана”. През седмицата работихме с момчетата, за да утвърдим схема на игра, с която да постигнем първата победа и по случай Деня на пролетта да доставим истинско удоволствие на нашите фенове. Предстои ни доста тежък мач срещу стойностен отбор, какъвто е ПФК „Бургас”, в който играят много футболисти с дълъг стаж и в „А” група. В нашия отбор до последно под въпрос ще бъдат неизлекуваните от травми Слави Шопов и Виктор Шишков. Със сигурност в групата ще попаднат, но дали ще играят, това вече може да се каже в деня на мача. Със сигурност ще има и промени в състава от мача срещу „Монтана”, сподели Константин Мирчев от треньорския щаб на ПФК „Банско”, ден преди двубоя срещу ПФК „Бургас”. Отборът среща днес от 15.30 ч. на стадион „Свети Петър” в Банско тима от Бургас.

Старши треньорът на ПФК „Бургас” Ангел Стойков сподели, че е изтекло наказанието на халфа Пламен Димитров. Под въпрос до последно ще бъде нападателят Димитър Георгиев, който е получил лека травма по време на последната тренировка на отбора. До момента през настоящото първенство ПФК „Бургас” е спечелил повече точки като гост. „В Банско сме с нагласа да спечелим поне една, а защо не и три точки. И в двата отбора играят много добри футболисти и съм сигурен, че ще стане добър мач”, заяви Ангел Стойков.

Изпълнителният директор на БФК „Банско” Йордан Баряков сподели, че е направено всичко възможно теренът на стадион „Свети Петър” да бъде почистен и подходящ за добра и качествена игра. „Нагласата при нас е винаги за победа. Дано да отбележим поне един гол повече в противниковата врата и да спечелим трите точки”.

 

Снимка:

Ангел Стойков

 

Spread the love