Стара пушка ще спира нападението на „Миньоро“ в сблъсъка с „Рилски спортист“

Filed under: Спорт |

76-23-02-Hrabriat veteran Krasimir Giorev...

Опитният страж Красимир Гьорев се завръща на вратата на „Рилски спортист“ за мача с „Миньор“ (Пк). 33-годишният ветеран пропусна мача със „Сливнишки герой“ (0:4) в последния кръг заради разтежение на бедрото, но вече е по-добре и се очаква да е на разположение на наставника Петър Аджов.

В негово отсъствие под рамката на вратата застана младокът Стоян Деспотов, който въпреки допуснатите четири гола в Сливница пази добре и предотврати още по-тежко поражение на „оранжевите“ с вещите си намеси.

Титуляр ще започне и железният бранител Росен Пътников. Къдрокосият футболист имаше мускулни спазми в последните две срещи с „Пирин“ (ГД) и „Героя“, но няма да има пробем да си партнира с върлината Иван Иванов в центъра на защитата.

В халфовата линия ще оперират неуморимият Никола Бойчев, Ивайло Захариев-Пиф и Виктор Младенов, по крилата – Доменик Аврамов (вляво) и Георги Митров (вдясно), а изнесен напред ще е лидерът на отбора Васил Киров.

В същото време от ръководството на „Рилецо“ увери, че падналият вчера сутринта нов сняг в Самоков няма да увреди тревното покритие на ст. „Искър“.

„Взели сме всички мерки срещата да се играе на хубав терен. Щом успяхме да се справим с 60-сантиметровите преспи през март, значи всичко е наред“, коментираха с усмивка вчера от клуба. По-късно обаче от СТК към БФС излезе информация, че двубоят ще се играе в средата ан месеца.

След 20 изиграни кръга в Югозападната „В“ група „Рилски спортист“ заема предпоследното 15-о място с 14 точки, докато „Миньор“ е значително по-напред – 3-ти, с актив от 42 пункта.

 

На снимката: Храбрият ветеран Красимир Гьорев се завръща сред титулярите след 1 мач принудителна почивка.

Spread the love