Верига магазини „Адела” изкушава Дупница с цветни блузки и свежи кецове между 5 и 15 лв., управителката Цвети: Поличките с воал са хит, остана ни само една

Filed under: Актуално от днес,Дупница |

Веригата очаква нови попълнения от дамски рокли и дълги поли, щанда за антиалергична полска козметика привлича дупничанки с топ цени

78-05-01    DSC00102

Управителката на веригата магазини „Адела” Цветелина Борисова представи най-новата колекция от хитови блузони с ангелски криле и огромни усмивки в Дупница. „В магазина в жк „Бистрица” клиентите могат да намерят най-богат избор на дамска, мъжка и детска конфекция, също обувки, маратонки и дамски чанти с гарантирано качество на изгодна цена. Особено красиви са дамските чанти, които са от Италия и са много качествени, но въпреки това са на народна цена. Имаме кецове, полукецове и платненки във всички цветове, включително на цветя и с дантела. Всички са намалени от 9 лв. на 6,90. Лично аз си купих от един чифт от всички, то си заслужава. Най-много се радвам на пъстрите блузи, а сега очаквам невероятни дамски рокли и дълги поли. Хит са поличките с воал, остана ни само една. Те са на символичната цена от 10 лв.”, каза Цвети.

78-05-01    DSC00103

Гордостта на магазина е най-новият щанд за декоративна козметика на полска фирма. Всички продукти на рафтовете са антиалергични. Може да се намери комплект от крем и фон дьо тен за 14 лв., автоматичен молив за очи или за устни за около 5 лв., бронзираща пудра за по-малко от 10 лв., велурени сенки за очи.

„На мен най-много ми допадат червилата и гланцовете за устни, много са сполучливи”, категорична е Цвети, на която може да се има доверие.

 

Spread the love