Жрици на любовта от Банско и Гоце Делчев се юрнаха да правят пари за празниците, майсторката на френските ласки Валентина иска 150 лв. на час, 24-годишна по прякор Стилната го прави и с жени

Filed under: Банско,Благоевград,Гоце Делчев |

Закръглена гоцеделчевка обяви тарифата си: За 50 лв. лягам само със страстни мъже

80-01-01  19230085_n 80-01-01.  00723753_n

Банскалийските жрици на любовта обявиха в сайтовете за еротични услуги цените си за любовните ласки без капка свян дни преди един от най-светлите християнски празници Великден. Запознати коментират, че дамите в курортната община са провокирани от колежките си в Благоевград и решили да покажат уменията си точно както тях, та даже и по-добре, като обявят публично в интернет какво предлагат. 26-годишната пъстроока Валентина от Банско пише в един от еротичните сайтове, че ако някой мъж търси компанията й на жена, то тя е на негово разположение 24 часа в денонощието.

80-01-01  466_n

И тъй като все пак Банско е известно с хилядите си туристи от цял свят, в обявата си Валя уточява, че за разлика от благоевградчанки, които в повечето случаи обграждат с любов желаещите левенти за по 100 лв. на час, то нейната тарифа е 150 лв. на час. „Казвам се Валентина, живея близо до Банско, ако имате нужда от приятната ми компания, съм на ваше разположение. Ангажименти за цяла нощ са с предимство”, конкретизира младата дама. Валентина уточнява още, че освен български език владее още й английски. Това къде ще обслужва желаещите също не е проблем, тъй като тя пише, че извършва услугите както по хотели, така й по адреси.

80-01-01  95113546_n

Цената й за половин час „работа” е 120 лв., за два часа 200 лв., а за цяла вечер любовен ангажимент – 600 лв., допълва още тя. Красавицата с името на първата жена космонавт Валентина без свян разкрива също така, че обича лесбо секса, тройката, а пък френската й е стихията. 24-годишна, представила се като „стилна и сексапилна”, пък разкрива, че сексът, който предлага, е задължително с презервативи. „Аз съм стилна и сексапилна млада дама и предлагам нежни и необвързващи забавления за платежоспобни господа. Надявам се да удовлетворя почти всяко желание на хора, на които им е скучно или са самотни. Предлагам някои сладки екстри, за които можем да се договорим! Гарантирам – снимките ми са реални и актуални!!! На смс, скрити номера и глупави въпроси нe отговарям. Анален секс не предлагам!! Работното ми време е от 11:00 до 23:00”, пояснява в обявата си тя. Подобно на съгражданката си Валентина, тя казва, че френската любов й е сред любимите „упражнения”, но няма нищо против и лесбо секса. Цената й за вечер също е 600 лв., за два часа – 200 лв., а за половин е „едва” 80 лв.

Дама на 32 години от Гоце Делчев пък е далеч по-скромна в очакванията си от мъжете й явно разбирайки, че като години не е сред първите в класацията за сексуслуги, е написала, че търси мъж, когото би обслужвала любовно дори срещу 50 лв. на час. „Все пак трябват пари, а и годините са важни, не съм първа младост, идват празници, трябват парички. Закръглена сладурка от град Гоце Делчев търси страстни мъже над 35 години за **** срещу заплащане! 1 час – 50 лева…”, пише скромно тя. Цената й за половин час е 30 лв., за два часа 70 лв., а за цяла вечер – 100 лв. на час. Така или иначе обаче, „дамите” в областния център на Пиринско към момента държат класацията на най-предпочитаните компаньонки и не свалят тарифата си за работа. Или както сами простичко твърдят, че уважават себе си и знаят защо работят.

Топ офертата на деня вчера бе направена от 25-годишна благоевградчанка със сини очи, руса коса и височина от 173 см, представила се с псевдонима Сладкишчето. Нейната цена за вечер е 450 лв., в която влиза само и единствено класически секс. „Недей да чакаш… подари си незабравимо изживяване още днес. Знам точно как да те отпусна… знам от какво имаш нужда… И знам, че търсиш най-доброто… стандартни забавления за послушни и… непослушни момчета! Снимките са 100% реални и актуални”, пише тя.

Справка на наш екип в еротичния сайт, където е публикувана офертата й, показва, че тя е валидна още 78 дни, а за два часа от вчерашния ден е видяна от над 3000 човека.

Снимките

Жрици на любовта от Банско и Гоце Делчев се юрнаха да правят пари за празниците, майсторката на френските ласки Валентина иска 150 лв. на час, 24-годишна по прякор Стилната го прави и с жени

 

Spread the love