Кметският наместник на Зелен дол Ангел Младенов изненада съселяните си с еднодневна екскурзия до Скопие, положи цвете върху саркофага на Гоце Делчев

Filed under: Благоевград |

81-02-04  2 81-02-04  1

По повод предстоящите великденски празници и едногодишното си управление като кметски наместник на благоевградското село Зелен дол Ангел Младенов организира еднодневна екскурзия за местните хора от селото до град Скопие. Благодарение на отличната организация, която той бе направил за пътуването, над 50 човека имаха възможността да посетят едни от най-големите туристически и културни забележителности на града, както и да се полюбуват отблизо на атракциите, които се предлагат в него. „По този начин се създаде неповторима атмосфера по време на пътуването, придружена от много вицове и народни песни”, възхитени коментираха часове след екскурзията хората от Зелен дол. „Много сме благодарни на Ангел Младенов за това, че организира тази екскурзия, тъй като не всеки има възможност да посети Скопие. Освен перфектната организация, той пое и по-голямата част от разходите ни и така отидохме до Скопие с минимални средства”, възторжено допълниха още те. „На саркофага пък на Гоце Делчев в църквата „Св. Спас“ кметският ни наместник положи цвете, ние последвахме примера му и също положихме цветя и се поклонихме пред делото на този велик революционер”, допълниха също така хората.

Самият Ангел Младенов пък е повече от скромен, той твърди, че отдавана замислял подобна изненада за съселяните си, но не знаел точно къде да ги отведе. „Хора сме, трябва да си помагаме за всичко. Аз лошо от моите съселяни не съм видял и не мога да кажа, уважавам всички, радвам се, че успях да ги зарадвам и тях покрай Великден”, каза той.

 

 

Spread the love