Ответен удар: След скандала със спалното бельо в ЦНСТ – Мламолово хората избухнаха: Зам.-кметицата на Бобов дол Детелина Борисова не е болна, готви сватбата на сина си, да се проверят болничните й, тънем в мизерия, а тя и Чeкмелезова живуркат на широко

Filed under: Бобов дол,Дупница,Кюстендил |

Кметът Станчев веднага да уволни Борисова, Митова и Чекмелезова, написа шокиран бобовдолец, сите вонка – приглася друг

 Борисова потвърди за сватбата, другите обвинения отрече: Не съм в болнични, със здравето експерименти не си правя

83-01-03 detelina-borisova

Кметът на Бобов дол Кирил Станчев да уволни заместничката си Детелина Борисова, ако в ЦНСТ – Мламолово действително е имало далавери, избухнаха бобовдолци. Ожесточена дискусия в сайта на „Вяра” разгоря публикацията: „В писмо до в. „Вяра” жителите на Бобов дол сигнализират шефа на прокуратурата в Кюстендил Камелия Стефанова: В ЦНСТ – Мламолово се присвояват пенсиите на психично болни, зам.-кметицата Детелина Борисова осребрява фактури за стотици хиляди за фалшиви консумативи, спално бельо с печата на МБАЛ – Бобов дол се пласира за ново на двойни цени, на документ болните гледат телевизия на плазми, а нямат и радио?”

83-01-03 kiril-stanchev

Както писахме, жители на Бобов дол биха тревога в писмо до вестника, че кметската управа в града е назначила ЮЗУ преподавателката Екатерина Митова на три поста в общината с огромни заплати. В писмото бобовдолци изразиха желанието си прокуратурата да провери истина ли е, че настанените в защитени жилища като ЦНСТ – Бобов дол и с. Мламолово спят в старото спално бельо на ликвидираната общинска болница, но по фактури имат чисто ново, и то на двойни цени. Хората поискаха прокуратурата да провери работата на заместник-кмета Детелина Борисова, Красимира Чекмелезова – началник-отдел „Човешки ресурси”, и Екатерина Митова. Окръжна прокуратура-Кюстендил вече се е самосезира по сигнала.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Публикуваме част от коментарите под статията в сайта на вестник „Вяра”:

шокирани сме
2015/март/19 at 10:59 AM

Да се проверят болничните на Борисова, защото не е болна, а готви сватбата на сина й. Не я е срам, бобовдолци тънем в мизерия, а те си живуркат на широко, и то на наш гръб!

***

83-01-03 Стефанова

шок
2015/март/19 at 11:01 AM

Станчев веднага да уволни тези три кр***и!

***

Страничен Наблюдател
2015/март/19 at 20:10 PM

До първите два коментара: Предполагам, че са писани от хора, работещи в общината и взимащи много по-големи заплати или по-точно крадящи за по-големи заплати.

Не знаех, че всичко, написано във вестниците, вече е истина!

Първо мога да изразя отвращението си към тези хора, които живеят от това да злепоставят други, независимо под каква форма, и да търсят интрига във всичко.

Второто нещо, което мога да отбележа, е, че образованието е много важно! И от това, което виждам от цитатите, Вашето не е на много високо ниво! И ако предположим, че вие работите в община Бобов дол, само показва колко достоверни могат да бъдат обвиненията от даден неграмотен човек, който ясно не различава различните думи, а няма да коментирам пунктуацията, положението е плачевно просто!

И с риск да падна на Вашето ниво, би било добре, когато обвинявате някого в нещо, да си напишете името. Анонимността Ви според мен не е с цел анонимност, ами създаване на интрига и разбира се добре владяното от вас лицемерие е на доста високо ниво!

Специално обръщение към г-жа Гацева: Всичко, което посочих горе, се отнася за Вас!

 83-01-03 чекмелезова

Искрено ваш:
-Отвратен Наблюдател

***

до страничен наблюдател
2015/март/20 at 10:30 AM

Уважаема госпожо страничен наблюдател, когато обвинявате някого, е редно и Вие да си напишете името. В този случай то не присъства.

Обръщаме се към Вас, г-н Кмете, сега е редно и Вие да си свършите работата, редно е Борисова, Чекмелезова и Митова да бъдат отстранени от заеманите от тях длъжности! Така е навсякъде по света.

***

ТОТАЛНО ШОКИРАНА
2015/март/20 at 14:29 PM

Информацията за проектчетата е известна на всички, тя не е тайна.
Нима няма други служители в тази община да участват в проекти, нима е престъпление да се знае кой какво възнаграждение получава? Откъде-накъде и как по-точно Борисова намира време да съвместява толкова длъжности в осемчасовия си работен ден?
Г-жо тотално заблудена, не сте на нивото ми и не ме занимавайте с вашите предположения! Интересува ме ЗАЩО БОРИСОВА Е ВЗЕЛА ТОЛКОВА МНОООГО ПАРИЧКИ!!!!! ВРЕМЕ Е ЗА РЕСТО!!!!

***

до страничната наблюдателка Борисова
2015/март/20 at 14:56 PM

Г-жо тотално заблудена, не сте на нивото ми и не ме занимавайте с вашите предположения!

Щом казвате, че цифрите са точни, осъзнайте, че информацията е достоверна! Не си противоречете сама!

ХАХАХАХА
2015/март/20 at 19:27 PM

До коментиращата госпожа!
Да попитам това ли правите през работно време? Пишете коментари по електронните вестници? То се вижда колко работите, госпожа! Вижда се колко „работите“, но иначе много защитавате гражданите! Е на каква база? Не вярвам толкова да нямате работа между 14 и 15 часа. Но явно вие така се борите за гражданите, по интернет да се защитите, а работата друг да я свърши! Иронията на съдбата!

***

С Висши образования, пък неграмотни…
2015/март/20 at 20:45 PM

Всеки трезвомислещ, а не треперещ от страх да не го разобличат, не видя нищо повече от няколко неадекватни и уж със завършено висше образование индивида да се обиждат. Ние се тревожим, че не сме взели заплати заради проклетите закъснения всеки месец, да нахраним семействата си, да облечем децата си, да си платим сметките с някакви смешни 350-400 лева, а вие се изяждате отвътре, сърбейки езиците си за щяло и нещяло!

***

до висшите образования
2015/март/21 at 12:39 PM

За съжаление заради такива Бобов дол се ликвидира! Не се тревожете, а вземете и направете нещо!
Само с вайкане не става, нужни са действия, но от страхливци какво да очакваш. Само се крият като мишки в дупките си. ВСЕКИ САМ Е ВИНОВЕН ЗА СЪДБАТА СИ!!!

***

до страничната наблюдателка Борисова
2015/март/21 at 15:52 PM

Права си, ние сме прости, защото сме те избрали. Ще се научим, ще изкараме по един курс и готово, няма да сте в общината!!

***

1
2015/март/21 at 17:21 PM

Абе тия само краднат, сите вонка и да си платят.

 

Зам.-кметът Детелина Борисова потвърди, че подготвя сватба на сина си, но отрече категорично другите обвинения. Тя заяви, че не е в болничен и не си прави експерименти със здравето. За да утихнат страстите, потърсихме позицията на Борисова, която коментира всички обвинния на съглажданите си.

Снимките:

1 Даниела Борисова

2 Кирил Станчев

3 Екатерина Митова

4 Камелия Стефанова

5 Красимира Чекмелезова

Още подробности четете по-долу

Зам.-кметът на Бобов дол Детелина Борисова: Нямам два апартамента в София, живея в наследствената къща на съпруга ми Борис Борисов

Зам.- кметицата на миньорския град си купи апартамент в София, къта в банка 10 бона, бръмчи с „Ауди” от 2002-ра и „Фиат Браво” 2008-а

 

Spread the love