Екс зам.-кметът на Дупница Валентин Караилиев оглави християндемократите в Кюстендилско, обяви: Не искам стотинкари във властта

Filed under: Дупница,Кюстендил |

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Бившият зам.-кмет на Дупница от екипа на екскмета Асен Пилев – Валентин Караилиев, оглави християндемократите в областта. Националният лидер на партията Ирена Репуц упълномощи Караилиев да представлява Християндемократическата партия на България като председател и областенкоординатор на структурата в Кюстендилска област.

95-01

Валентин Караилев беше един от най-изявените противници на Братя Галеви, който прави най-смели изказвания в качеството си на лидер на общинската структура на СДС в Дупница. Той организира и протест пред полицията срещу тормоза, който упражняваха Галеви и бандата им в града. По инициатива на Караилиев се състоя и общинско заседание, посветено на организираната престъпност в Дупница. На сесията съветниците, между които беше и д-р Пламен Соколов, гласуваха да се проведе среща с главния прокурор, за да се обсъдят проблемите на града. Братя Галеви си отмъстиха, като обърнаха вота в последните десет дни преди изборния ден срещу Асен Пилев и короноваха за кмет Първан Дангов. „Не гласувайте за Асен Пилев, защото не може да се откаже от Валентин Караилиев”, агитираше лично Пламен Галев от събрание на събрание.

265-10-01-Galevi-223567

„В партиите в Общинския съвет трябва да има хора с опит, които да познават проблемите на града и да имат идеи как да ги решат. В управлението нямат място хора, чиято главна цел е собственото им благоденствие – т.нар. стотинкари”, каза Валентин Караилиев.

Офисът на партията ще бъде в Дупница, очаква се в града да пристигне Ирина Репуц, за да въведе Караилиев в длъжност.

Снимките:

1 Валентин Караилиев

2 Ирина Репуц

3 Ангел Христов и Пламен Галев

Spread the love