Депутатите Калфин и Петров вадят 500 лв. за тръби, пускат вода от ТЕЦ-а за гробищата на Големо село

Filed under: Бобов дол,Кюстендил |

96-uli-4

Депутатът от ГЕРБ Кирил Калфин и народният представител от БДЦ инж. Петър Петров поеха общ ангажимент към жителите на Големо село. От години в бобовдолското село няма водоснабдяване в гробищния парк и се налага хората да си носят вода от вкъщи.

„Преди време на моя приемна в селото поех ангажимент да помогна за отстраняването на проблема с липсата на канализация. Потърсих за съдействие Петър Петров, защото смятам, че когато става въпрос за развитието на региона, е важно да работим заедно. Само така наистина могат да се случват хубави неща в областта ни“, коментира депутатът Калфин.

Инж. Петър Петров от своя страна допълни, че е намерено решение как да се осигури вода за гробищния парк в селото. „Има възможност да се включи вода от теца и да се осигури необходимата техника оттам. Нужни са около 500 лв. за закупуване на тръби. Заедно с Калфин ще ги осигурим от личните си средства. В понеделник ще задвижим нещата и смятам, че до десетина дни проектът ще бъде завършен“, коментира депутатът от БДЦ.

На срещата в Големо село присъства кметът Васил Васев, областният координатор на БДЦ Харалампи Златанов, общинските ръководители на ГЕРБ и БДЦ в Бобов дол – Росица Борисова и инж. Илиян Илиев. Кметът Васев благодари за съдействието, оказано от двамата депутати, и припомни, че само допреди няколко месеца е завършен новият покрив на храма в селото. След поет ангажимент от областния координатор и народен представител Кирил Калфин ПП ГЕРБ осигури 5000 лв. за ремонта на храма „Света Троица“.

Снимката:  Момент от срещата на депутатите Кирил Калфин и Петър Петров в Големо село

Spread the love

2 коментара за: Депутатите Калфин и Петров вадят 500 лв. за тръби, пускат вода от ТЕЦ-а за гробищата на Големо село

  1. Петров,ти си жалко подобие на човек,смешен си. Сега предизборно всичко може да обещаеш,както преди време на миньорите обещава големи заплати, ха ха…

    бобовдолец
    2015/април/30 at 11:44 AM

  2. От къде ги вадят?От заплатите на нас миньорите…

    миньор
    2015/април/30 at 11:28 AM