С пожелание на 75 г. да танцуват заедно патешкия танц абитуриентите си взеха сбогом с ПТГ ”Джон Атанасов”, Владислав Колибарски бе отличен за риболовец №1 на випуска

Filed under: Актуално от днес,Кюстендил |

 Кристиян Минчев, Васил Стоянов и Спасимир Георгиев си поделиха номинацията „Горе на черешата”, Ели Стойнева и Анита Иванова грабнаха приза „Тайфуни с нежни имена”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Директорът на ПТГ ”Джон Атанасов” в Кюстендил Николай Христов изпрати зрелостниците с думите: „Всичко досега беше междучасие, но от днес започва истинският час” на грандиозно тържество в читалище „Братство”. Детско-юношески състав ”Кюстендилче” с ръководител Рангел Маджарски изпълни превъзходни шопски ритми, а завършващите абитуриенти си пожелаха да се срещнат след години и когато станат на 75, да изтанцуват заедно патешкия танц. Препълнена зала изпрати зрелостниците от две специалности – „Компютърна техника и технологии” и „Електрически инсталации”. На тържеството присъстваше и инж. Нели Петкова, в качеството си на бивш директор на ПТГ ”Джон Атанасов” и на завеждащ отдел „Просвета” към община Кюстендил.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Тук беше дошла и кариерният консултант Даниела Пейчева, също и инж. Силвия Тонева – завеждащ „Просветна и професионална реализация”. Изпълни се ритуалът по посрещането и изпращането на знамето. Ивайла Керемидарска изпълни изящно съчетание като гимнастичка – едно от златните момичета на България. Художествената ръководителка по спортни танци Десислава Камчева от Благоевград беше подготвила някои от абитуриентите, които изпълниха прекрасни танци. Беше пресъздаден и последният учебен час заедно с най-интересната част от тържеството – номинациите за най-ярките училищни звезди. Първата номинация беше „Дръзки, луди, непокорни и толкова чаровни!”, последвана от  „Опасен чар”, където спечелиха Кристиян Кралев и Едуард Даганов. За „Специалист по всичко” бяха номинирани Кристиян Любомиров и Владислав Димчов. Следващата категория Беше наречена „И ловец съм, и рибар съм…!” и тя отиде при Владислав Колибарски. ”Искрено и лично” бе дадено на Златомир Зафиров от 12-и А и Кирил Георгиев от 12-и Б клас. За „Ни чул, ни видял и нищо не разбрал” бяха номинирани трима зрелостници – Кирил Георгив, Денис Георгиев и Ивислав Иванов. Следващата  номинация ”Тайфуни с нежни имена” бе присъдена на две абитуриентки – Ели Стойнева и Анита Иванова. ”Горе на черешата” бе присъдена на трима зрелостници – на Кристиян Минчев, Васил Стоянов от 12-и А и Спасимир Георгиев от 12-и Б клас. „Отнесени от вихъра” отиде при Бойчо Любенов, Пиер Барбиери, Едуард Даганов и Шемсидин Ибрахим. ”24 часа и 365 дни изгубени в нета” – Алекс Боянов и Пиер Барбиери. Хазартната номинация ”Без коз и всичко коз” получиха Християн Минчев и Вилиян Цветков. „Докоснати от изкуството” – Божидар Иванов, Милан Ангелов и Елисей Сашеов. За класните ръководителки инж. Румяна Анева и инж. Димитрина Атанасова беше сътворено изречението „Обичахме ви тайно и ви ядосвахме безкрайно!”.

 

 

Spread the love