Най-секси румънската певица Инна забива в Кюстендил на Празника на черешата, кметът Паунов: Заради нея ще дойдат меломани от цяла Европа

Filed under: Кюстендил |

114-07-02 inna

Световното турне на румънската поп изпълнителка Инна минава през Празника на черешата в Кюстендил, информира кметът Петър Паунов. Първата европейска певица, която надхвърли един милиард гледания в YouTube, е тазгодишната звезда на традиционното издание. Тя ще пристигне в България по повод 10-годишния ефир на BALKANIKA MUSIC TELEVISION. Световното турне на голямата поп звезда PARTY NEVER ENDS TOUR 2015 ще стане част от празника на 27 юни 2015 година от 20:30 часа на площад „Велбъжд” в областния град. „След сериозни разговори с партньорите ни от Балканика мюзик телевижън постигнахме договорка, подписахме и договор Инна да гостува в Кюстендил. Така градът ни става за първи път част от едно такова световно турне. Меломаните от цяла Европа ще могат да я слушат тук на 27 юни от 20,30 часа“, заяви кметът на града Петър Паунов.

114-07-02 паунов

INNA постигна международен успех още с дебютния студиен албум Hot, като синглите в него бяха на челните места в много музикални класации по целия свят и с особена популярност в Обединеното кралство, където тя достигна номер едно. Пилотният сингъл със същото име HOT беше на челните места в света и топ сингъл през 2009 г. в САЩ. Носителка е на множество награди, включително на две статуетки на MTV Europe Music Awards. Сингълът достигна титлата „златен звукозапис” по продажби в Европа, след което стана 3 пъти „платинен звукозапис”. Към април 2014 година тя вече е продала над три милиона копия от своите три студийни албума по целия свят.

Снимки:

1. Инна

2. Петър Паунов

Spread the love