Мегаскандал в Сърбия: Министър платил 300 евро за секс с манекенка

Filed under: Свят |

115-20-06-Ministar-Srbia

Сръбският външен министър Ивица Дачич попадна в центъра на общественото внимание, след като името му бе забъркано в сексафера, съобщи вестник „Курир”. Участничка в популярното в страната риалити шоу „Двойки” и известната певица Ружица Величкович съобщиха, че тяхна съперничка – манекенката Наташа Шавия – правила секс с Дачич. За удоволствието министърът е платил 300 евро. Обвиненията били хвърлени в ефир след употреба на голямо количество алкохол и поради подозрението, че манекенката била мераклийка и на годеника на Величкович.

Наташа Шавия не отрече директно обвинението и само напомни, че „имената на някои хора не могат да бъдат споменавани в телевизионно риалити”. Министър Дачич отказа да коментира „твърдения под достойнството му” и заплаши със съд всеки, който замесва името му в подобен контекст.

Медии в Сърбия твърдят, че скандалът е спретнат от сценаристите на шоуто, за да се вдигне рейтингът му. Ивица Дачич преди време стана обект и на „Скрита камера” в друго телевизионно предаване. Тогава в студиото министърът бе посрещнат от водеща с дълбоко деколте и бе подложен на гледка в стила на Шарън Стоун от „Първичен инстинкт”.

 

Снимак:

Ивица Дачич бил замесен в аферата от пияни риалити съпернички.

 

 

Spread the love