Гимнастичката Елена Близнакова дефилира на Гаровия площад с фитнес инструктор под ръка, приятелите я признха: най-хубавата абитуриентка в Кюстендил си

Filed under: Оживление |

Елегантен кок, ниско над тила придаваше на състезателката аристократичен вид

120-24-01 04

120-24-01 Елена

Гимнастичката Елена Близнакова се превърна в най-красивата абитуриентка от випуска на Спортното училище в Кюстендил. Хубавицата стана и първа подгласничка на Девойка „Кюстендилска пролет 2015” Камелия Андреева, а също бе избрана и за момиче на Лейдис клуб и през юни ще открие традиционния бал на дамската организация в двора на Регионалния исторически музей.

120-24-01 103

120-24-01 104

Абитуриентката бе придружена от кавалера си Крис, който е фитнес инструктор в една от най-оборотните зали в Града под Хисарлъка. Инструкторът стана част от клипа на Васко Стаменов-Адвокат „Секс маратон”, промотиран в кюстендилския театър. Малки гимнастички пък се надпреварваха да си направят фотосесии с Ели на гаровия площад в Кюстендил пред Войнишкия паметник, където е сборният пункт на зрелостниците. Красавицата бе заложила на дълга черна рокля, декорирана в средата с жълт десен с цвета на старо злато, която подчертаваше извивките на тялото й. Елегантен кок, ниско над тила придаваше на състезателката аристократичен вид.

Digimax A50 / KENOX Q2

18-годишната абитуриентка бе номинирана и за Спортист №2 на училището си на официалната церемония през декември миналата година.

Digimax A50 / KENOX Q2

Кюстендилката е възпитаник на спортен клуб по художествена гимнастика „Велбъжд” с треньор Габриела Бурнаска. Ели, както я наричат всички, донесе златните медали на школата от международния турнир в Люксембург на въже, обръч и букалки, както и сребро за съчетанието си на въже.

Освен че е добра гимнастичка, хоби на абитуриентката е и рисуването. Тя получи първата награда за плакат на тема „Бъдеще на младите хора в Европа”.

Spread the love

2 коментара за: Гимнастичката Елена Близнакова дефилира на Гаровия площад с фитнес инструктор под ръка, приятелите я признха: най-хубавата абитуриентка в Кюстендил си

  1. Super e

    vhgfhgf
    2015/юли/04 at 0:01 AM

  2. 🙂

    vhgfhgf
    2015/юли/03 at 23:59 PM