Градът под Хисарлъка отново домакин на регионални полуфинали на „Каменица фен купа 2015”

Filed under: Спорт |

На стадион „Осогово“ в спор за едно място се включват 32 тима от Благоевград, Перник и Кюстендил

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Днес и утре стадион „Осогово“ ще бъде домакин на регионалните полуфинали на „Каменица фен купа 2015” за отборите от Благоевград, Перник и града домакин Кюстендил. В тях ще вземат участие най-добрите 32 тима от трите области.

Градът под Хисарлъка ще бъде представен от 8 отбора- ПСЖ, „Млади надежди“, „Валенсия“, Monterey, „Авангард“, „Фаворит“, „Олимпик“ и „Набор 88“, Перник от 10 и Благоевград от 14 тима.

Турнирът ще бъде официално открит в 12 часа в събота от кмета на Кюстендил Петър Паунов, придружен от ветерана на „Велбъжд“ и ЦСКА Стефан Михайлов и областния управител на Кюстендил Виктор Янев.

Финалите на националния турнир „Каменица фен купа 2015” ще се проведат във Велико Търново, а шампионът ще има честта да посети „Барселона” и лично да се срещне със звездите на тима, начело с Лео Меси.

Първенците в 13-ото издание на вълнуващата надпревара при аматьорите ще влязат зад кулисите на „Барселона” в компанията на Христо Стоичков, който е съдействал лично за престоя на шампионите в Барселона.

Снимката: 32 отбора влизат в спор за място на националния турнир „Каменица фен купа 2015”

 

Spread the love