Общинската шефка Таня Петрова, кметицата Утеха Маноилова, съветничката Илианка Пилева, ОДЗ директорката Теменужка Марамска, педагожката Йорданка Стаменова номинирани за лидер на Жени ГЕРБ в Дупница, Чакански си направи отвод

Ирена Соколова и дамите направиха кръг с българското знаме за развитието на Дупница

137-03-01 C00283

5 дами от Жени ГЕРБ в Дупница бяха номинирани за общински клубни ръководители на структурата в града. Това са Таня Петрова, която е директор дирекция в община Дупница, Утеха Маноилова – кметски наместник на с. Пиперево, Теменужка Марамска – директор на ОДЗ, педагожката Йорданка Стаменова. Номинации получиха още Илиянка Пилева – общински съветник и учител, и зам.-областният управител Радослава Чеканска, която обаче си даде отвод.

137-03-01 DSC00290

За общински клубен организационен секретар номинирани бяха: Валентина Зашева – кметски наместник на с. Тополница, Теменужка Марамска и Ваня Бельова, която също си даде отвод. Структурата на Жени ГЕРБ – Дупница проведе отчетно-изборно събрание, на което бяха направени номинации за избор на ново клубно ръководство. Гости на събранието бяха Ирена Соколова – председател на ЖГЕРБ, Михаела Крумова – член на НИС, областният клубен ръководител на дамите Реонита Йорданова, Росица Борисова – председател на ГЕРБ – Бобов дол и член на областното ръководство, както и Елза Драгомирова – областен координатор на ЖГЕРБ – Перник.

137-03-01 -DSC00260

Радослава Чеканска пожела на дамите да вярват в силата и уменията си, а работата на структурата да продължи да бъде ползотворна и градивна. „Хубаво е, че сме намерили една кауза, която се нарича ГЕРБ. Кауза, която за всеки един от нас дава отправна точка за това какъв искаме да бъде нашият принос в обществото и какво искаме да постигнем“, заяви лидерката на ЖГЕРБ за България Ирена Соколова. „В цялата област се направиха учредителни събрания на ЖГЕРБ и смятам, че оттук насетне наистина трябва да заработим активно като клубни структури. Предстоят ни много важни избори и тук, в община Дупница, трябва да дадем всичко от себе си, за да продължим традицията ГЕРБ да бъде водеща политическа сила“, заяви Михаела Крумова. Отчет на дейността на структурата, от учредяването й през юни 2012 г. до момента, бе направен от името на настоящия председател Десислава Стойнева. Новото клубно ръководство ще бъде утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. До края на месеца предстои да бъдат учредени клубни структури на дамите и в общините Сапарева баня и Рила.

Същевременно дамите от ГЕРБ спонтанно проведоха иницитивата „ЖГЕРБ за развитието на Дупница”. Те описаха кръг с българския трибагреник и герба на града в ръце.

 

Spread the love