35 години след бала: Мениджърът Валери Чакаров долетя от Мичиган, за да се прегърне с гинеколог №1 на Дупница Исаков и още 80 съученици, Виолина Палчева първа се завъртя на дансинга

Filed under: Дупница |

Съучениците обявени за випуск №1 в гимназия „Хр. Ботев”

141-01-05_o

Дупничанинът Валери Чакъров долетя от Мичиган да се срещне отново със съучениците си от гимназия „Хр. Ботев” 35 години след завършването. Преуспелият дупничанин, който работи като мениджър за Larivan, но прелетя океана, за да се прегърне с приятеля си от детството – дупнишкия гинеколог Борис Исаков и още 30 свои съученици. По общо мнение двамата изглеждаха най- запазени и младолики, сякаш времето ги е подминало, коментираха ги дамите.

Чакъров не се върна с празни ръце от САЩ. За всяка дама на абитуриентската той подари парфюм, а мъжете от компанията изненада с фенерчета.

141-01-05   1980_n

Всички до една абитуриентки от випуск 80 показаха стил и пристигнаха за срещата в ресторант №1 на Дупница „Рилена” в чисто нови тоалети и модни прически. Една от най-слънчевите беше Йорданка Германова – председател на КТ „Подкрепа”-Дупница, която отскоро наследи поста, след като предшественичката й Любка Георгиева влезе в националното ръководство. Гости на тържеството бяха още д-р Матей Попниколов, екскметът на Дупница Пламен Соколов и д-р Вардаров.

Президентът на клуб по бейзбол и софтбол „Девълс“ Петър Арбов беше главен организатор на паметното събитие. С помощта на Борко Исаков спретнаха страхотен купон.

Над 15 души на випуска долетяха от различни краища на света, включително и Австралия. Всеки от един от близо 40-те абитуриенти се оказа успял в една или друга област. Училището в Дупница пази спомена за това, че именно те са випуск №1 за всички времена на гимназията.

Една от активистките на БСП-Дупница Виолина Палчева, която е служител в социалното министерство, първа изпробва дансинга. Абитуриентите хапнаха отбрани храни и питиета и най-доброто от менюто на ресторанта.

Снимките:

1 Класният Андонов с екскмета Пламен Соколов, Петър Арбов, Виолина Палчева, Валери Чакъров и съучениците им.

2 Над 15 души на випуска долетяха от различни краища на света, включително и Австралия. Всеки от един от близо 40-те абитуриенти се оказа успял в една или друга област.

 

Spread the love

Коментар за: 35 години след бала: Мениджърът Валери Чакаров долетя от Мичиган, за да се прегърне с гинеколог №1 на Дупница Исаков и още 80 съученици, Виолина Палчева първа се завъртя на дансинга

  1. Виолина Палчева нито е от БСП, нито работи в социалното министерство!!! Тя е политически хамелеон с нечистоплътна душа, която скача от партия в партия, не по убеждения, а с едничка цел да се добере до някакъв пост, с който да парадира колко е значима и важна/общо взето в очите на слепите/. За сега е достигнала само до агенцията за социално подпомагане и май само до деловодството.

    гражданин
    2015/юни/26 at 10:34 AM