Арестуваха съпругата на Ембака! Десислава била ранена в сблъсъка между него и убития охранител Николай Чивиев на АМ „Струма”, иззеха окървавените й дрехи

Filed under: Благоевград,Сандански |

Шефът на „Агромах” Методи Бачев: Николай е имал в себе си електрошок, но никога не би го използвал в присъствието на жена

144-01-04 Николай Чивиев 1

Съпругата на издирвания за убийството на охранител на автомагистрала „Струма“ Емил Първанов-Ембака Десислава е била задържана за 24 часа в полицията, научи наш екип. Жената е пътувала с мъжа си в колата „Сеат“ и е станала свидетел на скандала в петък следобед между съпруга си и служителя на фирмата строител Николай Чивиев, бивш френски легионер.

144-01-04 embaka-27

Тогава Първанов нарушил забраната да минава по строящия се участък. Бил догонен от Чивиев и между двамата възникнала разпра. „Охранителят е строшил стъклото на колата на Емил. Жена му Десислава е получила порезни рани по ръката. Това го е ядосало и той слязъл от колата, за да се разправя. За съжаление се е стигнало до фаталния край на работника“, каза пък по телефона пред репортер на медията ни адвокатът на Ембака Росен Недин. Той допълни, че съпругата на Ембака няма никакво отношение към скандала между двамата мъже. „Тя обаче се въздържа от показания, защото е рано на този етап да се дават такива. Десислава дори се е опитала да ги разтърве, докато са се карали на пътя”, конкретизира той. Адвокатът обясни още, че не са иззети блузата и панталонът на жената, по които има кръв. Тя ги пази и следващите дни ще ги предаде на разследването, поясни Росен Недин.

144-01-04 2ff10e980115f8

Запознати коментират, че Десислава била изключително притеснена от станалото със съпруга й, тъй като, както вече писахме, двамата имат болно дете, за което обаче полагали изключителни грижи. Пред свои близки Десислава дори споделила, че ако с мъжа й се случи така да бъде закопчан и оставен в затовра, тя няма да може да се справя със здравословните проблеми на детето им. „Тя много разчиташе на него за всичко, при така създалата се ситуация е напълно нормално да се тревожи”, разкриват близки до жената. По думите на адв. Р. Недин Емил Чачев Първанов-Ембака, издирван за убийството на работника Николай Чивиев на магистрала „Струма“, най-вероятно обаче ще се предаде до часове. Защитникът му уточни, че не е чувал клиента си от 26 юни. „Изключено е да напусне България. Далеч беше от такива намерения“, допълни адвокат Росен Недин. „Няма да навлизаме в детайли. Само ще ви кажа, че срещата на автомагистрала „Струма” между починалия за съжаление Николай Чивиев твърде много ми напомня за срещата между Давид и Голиат.

144-01-04 Методи Бачев 1.jpeg

Всичко, което се говори – че се опитал да открадне цигари и е имало дело, не е вярно”, посочи още той. Адвокат Недин повтори твърденията си от вчера, че автомобилът на Емил Чачев е бил потрошен от загиналия след преследване и засичане. „Местните хора доста масово нарушават забраната за преминаване по магистралата. Въпросът е защо строителите на обекта не са си организирали начин да се прекратят нарушенията на местните, за които се знае доста добре”, каза още адвокатът. Николай Чивиев е имал в себе си електрошок, но не го е използвал, каза пък Методи Бачев, шефът на строителната фирма, чийто служител е загиналият работник. „Николай не се е защитил, защото там е имало жена, а той е такъв човек, че няма да посегне в присъствието на жена и на дете“, заяви Бачев, като подчерта, че убитият работник в никакъв случай не е бил човекът, който е нападнал пръв.

Снимки:

1. Николай Чивиев

2. Емил Първанов-Ембака

3. Росен Недин

4. Методи Бачев

Spread the love