Гастарбайтерът цветар Борис Чорбаджийски от Блажиево хвана в изневери 70-годишната си съпруга, призна: Има мустаци и е с 4 години по-голяма от мен, но любовта е сляпа

Измаменият мъж продава семейния апартамент в София, търси си нова жена 

147-01-04 546 copy

Пенсионерът охранител Борис Чорбаджийски от бобошевското село Блажиево от неволя продава половината си семеен апартамент в столичния жк „Люлин”, след като се върна от чужбина и завари половинката си да му изневерява. Гастарбайтерът – цветар в Гърция, се върна в родния си дом в Блажиево и е решен да започне нов живот, търси си и нова жена.

Докато бил на гурбет и пращал пари у дома, 70-годишната му съпруга се отдавала на лудории с други мъже.

Бившата вече госпожа Чорбаджийска е пенсионирана директорка на училище в София. Борис разкрил, че чрез обява от вестника, в която се педставяла за материално обезпечена, със собствено жилище и много интелигентна, тя си уреждала срещи на Руски паметник със стар семеен приятел, вече вдовец – Иван.

Когато Иван разбрал, че на любовната среща идва негова семейна приятелка, той веднага се обадил на Борис.

За 7 години работа като озеленител в Гърция работливият Борис, който не пие и не пуши, успял да купи и гарсониера за дъщеря си и съпруга й, от които има внук на 10 г. Оказало се, че Борис няма къде да живее, защото след като се развел с жена си, не могли да си поделят апартамента в „Люлин”. Бившата му палава половинка е 4 години по-голяма от него. Борис споделя: „И с мустаци беше, и по-голяма от мене, но любовта е сляпа. И на работа като директорка я аз уредих”.

Борис опитал да живее самостоятелно в жилището, без да общува с бившата си, но ядец… „Изхвърля ми храната извън хладилника, почва да си пържи кюфтенца и поднася тигана пред носа ми и си ги лапа сама. Абе не се живее така”, отсече Борис.

В Блажиево той си е насадил чудна градинка с чушки и доматки, има и много саксии с цветя. Работи и като охранител, пенсия получава също и е решен да си търси добра жена за старини, но не златотърсачка.

Снимката: Борис Чорбаджийски пред къщата си в с. Блажиево, Дупнишко

 

Spread the love