Окончателно! Дуото на „Рилецо” Александър Милов – Адриян Секулов замина с националите за Евро 2015 в Италия

Filed under: Баскетбол |

Селекционерът Хаджисотиров: Искам биткаджии в отбора, останалото не ме интересува

149-23-01-Liudmil Hadjisotirov

Националният селекционер на младежите до 20 години Людмил Хаджисотиров обяви окончателния състав на България за започващото утре първенство на Стария континент в Италия. Очаквано помощникът на Росен Барчовски в „Рилски спортист” повика дуото Александър Милов – Адриян Секулов, което се понрави с изявите си в подготвителния период и контролите с Румъния, Турция и Македония.

„Трикольорите” стартират кампанията с Израел на 7 юли, а в групата са още селекциите на Латвия, Гърция и Сърбия.

149-23-01-Alexandar Milov

„Доволен съм от качеството и обема на работа, която свършихме до момента. Има настроение в отбора и мисля, че момчетата се чувстват добре. Здрави са и, общо взето, по план навлязоха в игрова форма – точно в края на подготовката и за началото на европейското. На мачовете вече ще се види докъде сме стигнали, тъй като ще играем с различни съперници от тези в контролите”, сподели Хаджисотиров часове преди тимът му да отлети за Апенините.

149-23-01-Adrian Sekulov

„Искам момчетата да си вярват, да са смели и да не се страхуват от никого. Трябва да се фокусираме да изпълняваме по най-добрия начин нещата, които искаме и сме тренирали, и да играем смело и умно. Искам в отбора биткаджии, които се борят до последно и не се предават”, допълни младият специалист.

Удо не пропусна да коментира и първия съперник на подопечните му в шампионата – Израел.

„Знаем с какви състезатели разполагат израелците. Те имат добри играчи на почти всички позиции, непримирими са в защита и играят мач за мач”, завърши Людмил Хаджисотиров.

Spread the love