Ивайло Константинов води листата на ГЕРБ за местния вот, обяви: Борим се за мнозинство в местния парламент, за да победим байганьовщината в Дупница

Filed under: Дупница,Сапарева баня |

154-01-08  DSC09864 copy

Президентът на транспортната фирма „Юнион-Ивкони” Ивайло Константинов е водачът на ГЕРБ листата за местния вот в Дупница. С таен вот 600 членове на ГЕРБ подредиха имената на 33-мата кандидат-съветници от партията. След Константинов се подреди действащият кмет на града Методи Чимев. Градоначалникът получи доверието на съпартийците си, които го хвърлят отново в битката за кметския пост наесен. Трети е зам.-кметът Крум Милев, след него е другият зам.-кмет Красимир Георгиев. На пета позиция герберите класираха бившия кмет на Дупница арх. Асен Пилев, следван от бившия депутат Емил Гущеров. Седми е Милен Попов, осма е хореографът Дилиана Диканска, след нея са Тодорка Савова – дългогодишен активист на СДС-Дупница, д-р Матей Попоников, Росен Тимчев, д-р Никулчин и др.

154-01-08  SCN9113 copy

Герберите дадоха жълт картон на досегашните общински съветници Йордан Йорданов, който остана 18-и, а протестантският пастор Атанас Василев затваря листата на предпоследно място. Събранието приключи към 20,30 ч. в петък вечерта.

Подробности от събранието и имената на останалите кандидати водачът на листата Ивайло Константинов ще съобщи на специална пресконференция в понеделник.

Константинов подчерта, че са заложили на кадри, които могат да оправдаят доверието на избирателите. „Целта е сформиране на мнозинство в местния парламент, за да вземам важните решения за Дупница и да водим града по пътя на европейската перспектива, а не да се борим с байганьовщината на заседанията”, заяви Константинов. Това не е окончателният вариант на листата на ГЕРБ. Избирателите могат да направят последния първи чрез  преференциалния вот, който им дава правото да гласуват за човека, който ценят, а не само за партийната листа.

 

Снимките:

1 Ивайло Константинов

2 Крум Милев, Красимир Георгиев и Методи Чимев

Spread the love