Астроложката Мария Асенова: Кметът Атанас Камбитов ще спечели изборите в Благоевград, Росен Плевнелиев излиза от политиката до 1 г., готвят нов атентат срещу Бойко Борисов

Filed under: Искам думата |

Ако клекнем на гърците и им дадем пари – ще пострадаме и ние, правителствоо им няма да издържи дълго

160-09-01

Мария Асенова е астроложка и ясновидка, една от най-популярните в България в последните 20 години. Преди да се отдаде на дарбата си, е работила в няколко министерства и е била част от различни делегации. На 15 години петричката пророчица Ванга я открива като екстрасенс. „Всеки ден“ я потърси, за да коментира лошите аспекти на планетите в следващите месеци, как ще ни влияят те и как да се предпазим от негативите.

160-09-01 росен плевнелиев

– Г-жо Асенова, в началото на седмицата бе обявено, че планетата Плутон ще ни влияе зле тези дни и като че ли наистина седмицата беше тежка в много аспекти. Какво всъщност се случва?

– Това, което се случва в момента, е, че Плутон е в опозиция със Слънцето. Това започна на 11 юли, но продължава и сега. Макар че планетите се местят, при Плутон това става бавно. Няма как тези дни да са спокойни. Този аспект носи страшно напрежение. Плутон е много тежка планета, планета на смъртта, на разрухата, на лъжите, на много лоши неща. В такъв момент, когато има такава лоша опозиция, трябва да се избягват важни решения, пътувания със самолети, пътувания в чужбина и други важни неща. Другото, което трябва да изтъкна, е, че в момента Плутон е в квадрат с Уран. Това са две тежки планети, които са в лош аспект. Квадратурите носят всякакви проблеми – психически, здравословни. Хората не се чувстват в добра кондиция, преговорите вървят трудно, договори не се сключват или са неуспешни, ако се сключат.

– Какво трябва да правят хората в такъв момент?

– При тези лоши аспекти хората трябва да са или в отпуска, или в застой. Да не предприема нови крачки, да се снишат и да изчакат това да мине. Но лошите аспекти не са само тези, които споменах. Уран е в квадрат със Слънцето. На всичко отгоре Сатурн е ретрограден до началото на август. Тази съвкупност от негативни планети, случващи се наведнъж, определя много тежък период. Тук обаче трябва да се каже нещо много важно. Много хора се страхуват от Сатурн и донякъде с право. Но Сатурн е планетата на справедливостта. Тя чисти плявата около всеки човек, за да направи място за новото, хубавото. Понякога се чудим защо нещо не ни върви по вода, защо се караме с този онзи, защо не ни се случват нещата както ние искаме. До голяма степен Сатурн диктува тези процеси. Нещата, които не се случват или се случват против волята ни, винаги са за наше добро и с цел да научим нещо.

Когато е директна, планетата прави чудеса, тя е олицетворение на стабилността, на дисциплината. В момента Сатурн е ретрограден и това донякъде обърква някои неща. Освен това е той е в опозиция с Луната, но понеже втората е непостоянна и се мени, не създава чак толкова лоши неща. Най-притеснителен е Плутон, който има много опозиции сега. Наред със Слънцето и Уран, той е в опозиция и с Марс и Меркурий. След лошия аспект опозиция идва лошият аспект квадрат. Квадрати също има много в момента. Уран и Марс обаче правят положителен аспект тригон, което означава, че до голяма степен войнствеността се укротява.

160-09-01 К

– Докога ще продължат лошите аспекти? Кога ще се успокоят нещата?

– До края на месец септември всичко ще се оправи. Още в началото на месеца ще усетим положително влияние, но до края ще излезем от този омагьосан кръг. Дотогава обаче ще ни е наистина тегаво.

– Събития в Гърция плод ли са на тези аспекти?

– Категорично да. Опозиция Плутон-Марс, това значи война. Там има своеобразна война, озверели са, ще се изпотрепят. Но това е балон, който се спука. Гърция постоянно живее на кредити. Не може да живееш на кредити, това е абсурдно. Мислят се за много хитри, като ромите. Мои приятели в Гърция казват, че гърците страшно се подиграват на българите. Питали ги нашенците дали тук имаме телевизори, дали имаме храна. Гаврят се с нас! Смятат ни за втора ръка хора. Гърците са озлобени към всички нации, но особена завист изпитват към България.

– Сега ли си получават урока, или още ще плащат?

– Сега получават голяма част от урока си. Тази криза не е случайна. Правителството не го виждам да издържи дълго. Ще има още промени в кабинета. Около Ципрас виждам лоши неща. Изобщо нищо хубаво не ги чака в близко време гърците. Страната им ще се оправи чак след 2019 г. Много хора ще изгубят всичките си спестявания. Ще има голяма революция там, през есента нещата ще ескалират.

– България ще пострада ли от случващото се на юг?

– Ако не се продадем, за нас няма опасност. Смятам, че правителството ни не бива да се съгласява да им помогнем, защото това ще ни се отрази зле. Лошото е, че сме прекалено близо до Гърция, няма как да няма сътресения у нас – най-малкото имаме бизнеси с тях, обмен на туристи и т.н. Но ако правителството ни е стабилно и не им клекнем, не ни чака нищо страшно. Ние сме бедна държава, нямаме пари да дишаме, ще помагаме на хитрите гърци, това не бива да се случва!

– Що се отнася до негативните планети в следващите месеци, това означава ли, че не бива хората да се женят в този период?

– Да, абсолютно. Не бива да се сключват бракове в тези лоши периоди. Ако все пак имате насрочена дата за сватба, имайте предвид негативите и бъдете сговорчиви, отстъпвайте, говорете с партньорите си. Защото браковете, сключени до края на октомври, са заченати в опозиции и трудно могат да бъдат трайни. Това се отнася и до всякакви взаимоотношения. Хората не са в час, агресивни са. Затова пак казвам, замълчете и изчакайте.

160-09-01 ББ

– Имате ли вече прогнози за следващата година?

– Да, имам такива. Следващата година ще е много по-добра от тази. Голяма част от проблемите ще продължат, но постепенно ще се преодолеят. 2016 г. ще е по-положителна.

– В политически план как ще вървят нещата? Има ли стабилност в България?

– Местните избори категорично ще бъдат спечелени от ГЕРБ. В София, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Благоевград ще си останат старите кметове, Йорданка Фандъкова я чака нещо по-голямо в политиката, от миналата есен тя е влязла в силен период, който ще продължи до 2018 г. Здравословно също е добре, след като имаше сериозни проблеми преди 3-4 години. Това бе изпитание, което трябваше да премине. Но понеже е честна жена, й се даде втори шанс за живот.

– Ще има ли промени в правителството?

– Да, още тази есен. Със сигурност един министър ще бъде сменен. Знам го и кой точно, но не искам да го назовавам, за да не ме обвинят, че се бъркам в политиката. След февруари 2016 г. ще настъпят сериозни промени в управляващата четворна коалиция, партньорите ще се изпокарат сериозно, тогава ще има и по-голямо напрежение. Догодина през лятото ще се опитат пак да спретнат преврат на Бойко Борисов, но няма да успеят. Той е в много силна позиция – поне до 2023 г. От миналия август той влезе в много силна декада, когато истински ще се разгърне като лидер и политик.

– Той ли ще е следващият президент на България?

– Ще ви изненадам с отговора си, но няма да е той. Ще е президент, но не сега. Няма да е и Росен Плевнелиев. Той напуска политиката догодина.

Снимки:

1. Мария Асенова

2. Росен Плевнелиев

3. Атанас Камбитов

4. Бойко Борисов

Spread the love