Фолкпевицата Андреа и Кубрат Пулев порят вълните с луксозна яхта, правили си бебе

Filed under: Звезди,Сапарева баня |

Теодора Андреева позира за снимки с цялата си прелест, говори се, че влюбените са на почивка при братя Диневи

„Да правиш това, което обичаш, е свобода”, каза изпълнителката

166-13-01-

Фолкпевицата Андреа и боксьорът Кубрат Пулев усилено работят за наследник! Двамата са наели яхта, на която да се усамотят. Блондинката и Кубрат плават по цял ден сред вълните на родното Черноморие. На кадрите с Андреа обаче е заснет не Кубрат Пулев, а приятелка на фолкпевицата.

166-13-01 112

Теодора Андреева не пропусна да си направи еротична фотосесия на яхтата. Огромният й силиконен бюст е на показ. Андреа демонстрира перфектно тяло. Тя имаше проблеми с килограмите и колежките дълго не спираха да злословят по неин адрес, че става все по-пищна. След тежка диета тя вече е слаба и за да го докаже, показа всичко от себе си. Кубрат не позира заедно с нея, защото е в ролята на фотограф зад обектива. Влюбената двойка е отседнала в един от тузарските комплекси на братя Диневи в Свети Влас. Богатите бизнесмени са сред най-големите фенове на боксьора.

166-13-01 3408_n

Именно те наеха частен самолет, за да гледат мача на Кличко и Пулев в Хамбург на живо.
Макар че загуби битката с Владимир Кличко, Кобрата получи като утеха апартамент в селището на българските милионери братя Диневи – Свети Влас. Подаръкът е личен дар от бизнесмените. По всяка вероятност и яхтата, която ползват Пулев и чалга певицата, е на Диневи. Разточителната романтична почивка на двамата ще приключи скоро, защото Кобрата трябва да се връща на ринга.

166-13-01 267831_n

Дали двамата са изпълнили мисията си за наследник, предстои да разберем…

Иначе фолкпевицата се наслаждава на хубавото време, като събира тен и почти не влиза във водата, пишат от Lifestyle.bg Изпълнителката сподели секси фотос, на който позира с жълт бански и сподели: „Да правиш това, което обичаш, е свобода“

Spread the love