Преизбраха Мая Станойкова и Иво Саев за координатор и организационен секретар на ГЕРБ младежите в Кюстендил

Filed under: Дупница,Кюстендил |

В новото областно ръководство влизат още дупничаните Лора Василева и Борислав Якимов и Миглена Георгиева от Бобошево

168-02-01-Maq_Stanoykova

Мая Станойкова и Иво Саев са преизбрани за областен координатор и областен организационен секретар на младежката структура на ГЕРБ в Кюстендил.

168-02-01-Ivo_Saev

Двамата получиха номинации на общо събрание на младежите от областта, а с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ бе утвърдено и новото ръководство. Мая Станойкова пое функциите на областен координатор на младежите в края на 2013 г., след като тогавашният лидер Милен Николов навърши допустимата възраст за членство в МГЕРБ. Станойкова е член на политическата сила от самото й учредяване в областта, била е в листите за общински съветници през 2011 г. и на частичните избори през 2012 г. Завършила е „Социални дейности“ в Югозападния университет, а в момента изучава магистратура „Държавна администрация“ в УНСС.

168-02-01 102028_n

Член е на общинското ръководство на партията в Кюстендил.  Иво Саев, който е преизбран за областен секретар, също е част от общинското ръководство на ГЕРБ – Кюстендил. Той е на 28 г. и се занимава с младежката организация на ГЕРБ от самото й създаване. Магистър по „Бизнес икономика“ е, има и завършен курс по „Изготвяне на европейски проекти в сферата на земеделието и храните“ към Министерството на земеделието и храните.

В новото областно ръководство влизат още Лора Василева, Борислав Якимов и Миглена Георгиева. Лора Василева и Борислав Якимов са представители на младежката организация на ГЕРБ – Дупница, която е и една от най-активните в областта. Якимов е завършил „Право“ и „География“, Лора Василева е с икономическо образование и е координатор на МГЕРБ – Дупница. Работила е в Държавен фонд „Земеделие“, а в момента е директор на „Общински пазари – Дупница“.

Миглена Георгиева, другият член на новото ръководство, е общински координатор на Младежи ГЕРБ – Бобошево. Тя е 28-годишна, завършила е „Стопански мениджмънт“ и към момента е технически сътрудник към ПП ГЕРБ.  „Ще дадем всичко от себе си, за да продължим да бъдем най-активното и работещо в полза на обществото младежко обединение в областта. Вече имаме учредени клубни структури в почти всички общини на територията на област Кюстендил и благодарение на тях ще можем да се включим дейно в предстоящите местни избори. Надяваме се с идеите и с креативността си да допринесем за това ГЕРБ да бъде първа политическа сила и на тези местни избори“, споделиха от новото ръководство на МГЕРБ – Кюстендил.

Снимките:

1 Мая Станойкова

2 Иво Саев

3 Двамата получиха номинации на общо събрание на младежите от областта, а с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ бе утвърдено и новото ръководство.

 

Spread the love