Собственикът на автомивка Пламен Хаджийски губи къща близнак в Кюстендил заради дългове, Елица Христова я продава за 69 312 лв.

Filed under: Кюстендил |

169-02-03-Elitsa-Hristova

Двуетажна къща близнак до оборотна автомивка до градския плаж на Кюстендил на пиково кръстовище е обявена за продажба от частния съдебен изпълнител Елица Христова. В модерната сграда, собственост на младия Пламен Хаджийски, освен автомивка има кафене и сервиз за ремонт на возилата. Бизнесменът бе първият в града, който отвори и вулканизатор за гуми и ремонт на главната улица „Цар Освободител“, където беше под наем.

169-02-03-avtomivka

Премести се преди десетина година в новата сграда, строена от бизнесмена Тодор  Божков на ул. „Хаджи Димитър” до градския плаж. Публичната продан на  двуетажната сграда, която е на фаза карабина, ще започне от 69 312 лева според данните на съдия-изпълнителя Елица Христова. Мераклиите могат да оглеждат мястото до седми септември. Имотът е обявен за продажба заради задължения на Пламен Хаджийски към ОББ – София, където е направена и ипотеката на името на съпругата му Веселка, а площта е  от 129 кв.м. „По всяка вероятност Пламен е искал да разшири бизнеса си с коли, но го е застигнала кризата и сега няма нужда от тази допълнителна сграда“, коментираха запознати. Допреди две години част до автомивката купиха и „Свидетели на Йехова”. Дори се четеше табела „Молитвен дом“. По-късно те преустановиха дейността си.

Снимките:

1 Елица Христова – частният съдебен изпълнител, обяви за продажба къща карабина на пъпа на Кюстендил.

2 Двуетажната сграда до автомивката се продава.

 

Spread the love

Коментар за: Собственикът на автомивка Пламен Хаджийски губи къща близнак в Кюстендил заради дългове, Елица Христова я продава за 69 312 лв.

 1. Като човек, който познава лично Пламен Хаджийски, повече от 20 години, мога пре- спокойно да кажа, че 90% от статията не е истина и “ Репортера“ който е написал тази долна статия не си е проверил информацията. Информацията не е достоверна и може би е дадена от някои завистлив съсед на когото нещо не му изнася. 1- во сградата НЕ Е строена от Тодор Божков, а от Благой Серафимов “ Стотинката“ ,
  2-ро Пламен Хаджийски никога НЕ Е бил собственик на сервиза за коли и вулканизатор!!!
  3-то Пламен не е млад бизнесмен, човекът е на близо 50 години… И никога не се е занимавал с коли!!!
  ДО ВЕСТНИК “ ВЯРА“
  Моля, проверяваите си информацията и данните преди да ги разпечатвате, за да не се стига до излишни конфликти и нежелани съдебни спорове!!!
  Журналистът, който е написал неверната статия ще бъде подведен за отговорност, а също и редакторът, който е допуснал статията да бъде публикувана.

  Ивайло Христов
  2015/юли/29 at 21:52 PM