Константин Мирчев от треньорския щаб на ПФК „Банско”: С добра и качествена игра ще победим Поморие у дома

Filed under: Банско,Спорт |

Дебют с фланелката на отбора от курортния град ще направи централният защитник Димитър Везалов

172-22-01-Al. Tomash

Общо пет тренировки проведе старши треньорът на мъжкия отбор на ПФК „Банско”Александър Томаш на терена на стадион „Свети Петър” за мача срещу „Поморие”. Контузени и наказани футболисти за този двубой няма. Дебют с фланелката на отбора от курортния град ще направи централният защитник Димитър Везалов.

„Имаме достатъчно информация за играта на гостуващия тим от Поморие. През седмицата по време на заниманията наблягахме на слабите страни на гостуващия тим. Ще играем срещу един добър отбор, изграден от добри индивидуални състезатели, който играе агресивен футбол. Със сигурност ще има промени в разширения състав, както и в основния, след като инкасирахме неочаквана загуба в изминалия кръг като гости в Созопол. Какви ще бъдат те, ще бъдат обявени на разбора в деня на мача. Стягаме редиците за първа домакинска победа през настоящото първенство на „Б” група с добър и качествен футбол, с който да задоволим спонсора и зрителите на стадиона”, сподели Константин Мирчев от треньорския щаб на ПФК „Банско”.

Очаква се на вратата да бъде Александър Стоянов, пред него в защита – Георги Кременлиев, Димитър Везалов, Иван Топузов, Костадин Слаев, халфове Янислав Иванов, Руслан Иванов, Васил Туджаров и Боби Хазуров, напред Атанас Чепилов и Цветан Павлов.

 

Снимка:

Александър Томаш

 

Spread the love