„Септември” излиза днес за първа победа в първенството

Filed under: Спорт |

Мачът ще бъде домакински дебют за привлечените през лятото Даниел Младенов, Димитър Илиев и Мартин Сечков

172-22-02-martin-aleksandrov

Отборът на „Септември” (Симитли) направи последна тренировка преди първото си домакинство за новия сезон срещу „Локомотив” (Горна Оряховица). Наставникът Йордан Боздански определи групата за мача, като в нея не попадат наказаните Димитър Петков и Анатоли Лулейски. Дисциплинарната комисия към БФС лиши двамата от право на игра за един мач и глоба, съответно 75 лв. за Петков и 125 лв. за Лулейски. Двамата футболисти получиха червени картони в мача срещу „Верея” в Стара Загора.

За мача срещу „Локомотив” Зико ще трябва да прекроява състава заради отсъствието на двамата. Радостната новина за треньорския щаб е напълно възстановеният от травмата Методи Илиев.

Двубоят с „Локомотив” (Горна Оряховица) е в събота от 18.00 часа на стадион „Арена Крупник”. Домакините са настроени за реванш след онова 0:3 в края на миналия шампионат, с което симитличани отстъпиха пред претендента за влизане в „А” група тогава. Всъщност отборът от Симитли през миналия сезон загуби и двете срещи срещу този съперник.

На практика този мач ще бъде домакински дебют за привлечените през лятото опитни играчи Даниел Младенов, Димитър Илиев и Мартин Сечков. Главен съдия на предстоящия мач е Мартин Александров, син на бившия шеф на съдиите Борислав Александров. В този мач ще му помагат Петър Стойчевски и Светлин Симеонов, а четвърти рефер е Адриан Петров. Работата им ще наблюдава първата българска дама международен съдия – Галина Донева.

 

Снимка:

Главният съдия на предстоящия мач Мартин Александров

Spread the love