Слави събира подписка за референдум, плаши Борисов с тояги, дупничани: За бой е, подиграва се с каузата, обича Мая повече от ГЕРБ

 slavi_trifonov-24През последните дни нещата в държавата станаха гнусни. Уж сме в ЕС и НАТО, а политиците са еднакви и става ясно, че те не искат да чуят народа, защото ще разберат, че ще им кажем „Ай махай се“.

Президентът бе оплют и унизен от собствената си партия, и му казаха: „Каквото като си президент“. Ще се опитаме да играем по правилата, да съберем подписите, да предвидим всички правни врътки, а ако не стане по нормалния начин, то ще извадим прътите.

Ние ще принудим властта да се съобрази с народа. Как така тук всяка партия получава по 11 лева на глас, какво ги правят тези пари, онзи ден чух, че ГЕРБ си купили бронирани коли, от кого се пазят тези хора, да не би да са някакви мафиоти.

 

Това заяви гостът Слави Трифонов в собственото си шоу пред водещия Иво Сиромахов. Гологлавият бос на шоуто в бТВ обясни също така, че у нас има партия, която е известна като КОРПОРАЦИЯТА.

Уважаеми читатели, много от членовете и симпатизантите на ГЕРБ, а също и странични наблюдатели званият непрекъснато с предположението , че серията циркове в Народното събрание- референдум, избор на Мая Манолова, фалит на КТБ, избор на „палача“ на Бойко Ат Семов за генерален адвокат на Европейският съд и какво ли още не…, е с една цел- бързо унищожение на ГЕРБ, защо ли? Особено за Мая Манолова хората твърдят: ГЕРБ избра Мая Манолова, даже самият Бойко Борисов! Обича я за нещо, но за какво точно?! – нека да коментираме, за да разберем истината! Вашите мнения са ценни, народът ни не е прост! Ще ви бъдем благодарни за смелите позиции, които можете да изпращате и на редакционните имейли- balgarka@abv.bg и др.

Никой не смее от антуража на Борисов да каже, че „царят е гол“, някой трябва да го направи, има и смели хора, които могат да застанат лице в лице с Борисов- категорични са читателите ни. щеше да е добре, ако се намери някой чист човек, като от приказката на Андерсен, а не това да става чрез шумените на България.

„Не издигнахме кандидат за омбудсман от ГЕРБ, защото мнението ми е, че управляващите не трябва да имат омбудсман. Той трябва да е от опозицията, да е коректив“, каза премиерът Бойко Борисов по време на пускането на ЛОТ 4 от магистрала „Струма“. 

Той бе категоричен, че не се е месил при гласуването в парламента. Казал на депутатите да гласуват по съвест. Сигурен бил, че болшинството са гласували срещу Мая Манолова.

Spread the love